Charaf Boudhan: ,,Na het beroep van profvoetballer is dit het mooiste vak dat ik me kan bedenken. Ik ben belangenbehartiger van voetballers. Daar geniet ik elke dag van.”
Charaf Boudhan: ,,Na het beroep van profvoetballer is dit het mooiste vak dat ik me kan bedenken. Ik ben belangenbehartiger van voetballers. Daar geniet ik elke dag van.” Pauw Media

Charaf Boudhan: ‘In dit wereldje voel ik me thuis’

Voetbal Tips van de redactie

Hij sierde zes jaar geleden al eens de kolommen van de Barneveldse Krant, nu is het weer zijn beurt om z’n verhaal te doen. Charaf Boudhan werkte destijds bij Tottenham Hotspur als scout, nu is hij manager/spelersbegeleider bij makelaarskantoor ICM Stellar Sports. ,,Prachtig om talenten te begeleiden op hun weg naar de top.”

Mason Mount, Jack Grealish, Eduardo Camavinga, Saul, Gareth Bale, zomaar wat namen uit de stal van ICM Stellar Sports. Niet de minsten in het wereldje. 

Boudhan houdt zich in ons eigen land vooral bezig met de begeleiding van de grootste voetbaltalenten van het land. ,,Ik voel me thuis in dit ook wel aparte wereldje”, zo vertelt de 39-jarige Barnevelder. ,,Vereerd voel ik me ook wel dat ik drie jaar geled..