Korfbal

Korfbal

Trainer Kuijsten en Revival na dit seizoen uit elkaar

TERSCHUUR Korfbalvereniging Revival uit Terschuur heeft deze week bekend gemaakt dat het in overleg met hoofdtrainer Albert Kuijsten aan het einde van het seizoen op zoek gaat naar een nieuwe trainer.
,,Na drie mooie jaren bij Revival, is het tijd geworden voor een frisse blik en gaan trainer en club in goede harmonie uit elkaar in de zomer van 2022 als het veldseizoen eindigt. De club en trainer hebben het volste vertrouwen dat het seizoen samen goed kan worden afgemaakt, indien de huidige corona maatregelen dat tenminste verder toestaan,'' zo laat de Terschuurse vereniging weten.
Op dit moment is de competitie in de zaal stilgelegd voor de rest van het kalenderjaar en zal er naar verwachting een nieuwe, kortere versie worden opgestart begin 2022.

Trainer Albert Kuijsten wist zich in zijn eerste jaar keurig te handhaven met de smalle selectie in de zware tweede klasse veld en zaal. Het tweede jaar werd onderbroken vanwege corona. In het huidige derde seizoen onder leiding van Albert Kuijsten maakt het eerste team in de tweede klasse van de veldcompetitie een lastige periode door. De formatie van de 32-jarige Kuijsten was regelmatig dicht bij de overwinning, maar het lukte steeds net niet om de punten te pakken. Revival is na acht duels dan ook hekkensluiter.
De in Nijkerk woonachtige oefenmeester was eerder werkzaam bij Antilopen in Leusden, Oranje Zwart in Zwolle en Telstar in Hoevelaken.