Het Winterprogramma van Welzijn Barneveld begint volgende week.
Het Winterprogramma van Welzijn Barneveld begint volgende week. Welzijn Barneveld

Warm welkom bij winterprogramma

BARNEVELD Er is vanaf 1 december maar liefst negen keer iets leuks te doen of te beleven op een ochtend of middag tijdens het Winterprogramma in de Veluwehal. Het Welzijn-team heeft een mooi en gevarieerd programma voorbereid en heet u bijzonder welkom!


DECEMBER Rond de feestdagen in de maand december is er volop gelegenheid om anderen te ontmoeten, samen te genieten van een heerlijke maaltijd of creatief aan de slag te gaan.

Om te beginnen rijdt Sinterklaas de Veluwehal bepaald niet stilletjes voorbij: op 1 december gaat het Winterprogramma van start met een heerlijk ontbijt en aansluitend een ouderwets gezellig Sinterklaas-spel.

In de aanloop naar de kerstdagen is er een creatieve activiteit, waarna u naar huis gaat met een prachtig kerststuk voor op tafel. Er zijn mosbollen, allerlei soorten groen, kerstdecoratie en goede begeleiding, allemaal ingrediënten voor een geslaagde middag.

Donderdag 23 december moet bij de filmliefhebbers beslist in de agenda, want dan is er Film met Stamppotten. Na een heerlijk buffet met verschillende stamppotten gaan we lekker zitten voor de kerstfilm Last Christmas. Een goede mix van een lach en een traan, prettige misverstanden, fijne acteurs en heerlijk voorspelbare verhaallijnen.

Op woensdag 29 december gaan we swingend het jaar uit met een gezellige muziekmiddag. Tijd voor een feestje met een hapje, een drankje en – als u wilt – een dansje!


JANUARI In het nieuwe jaar willen we elkaar op woensdag 5 januari graag een gezond en voorspoedig 2022 toewensen onder het genot van een feestelijk Nieuwjaarsontbijt.

Later deze maand bent u welkom bij de creatieve activiteit, waarbij we het voorjaar in huis halen met een mooi aangekleed fris-groen voorjaarsplantje.

Voor wie houdt van een gezonde buitenactiviteit staat er op woensdag 19 januari een winterwandeling gepland van ongeveer een uur. Warme jas aan, sjaal om en samen op pad. Koek en zopie worden goed geregeld, want halverwege de wandeling krijgt u een kop warme chocolademelk en na afloop een smakelijk winters broodje.

Op 27 januari bouwen we de huiskamer in de Veluwehal nog één keer om tot een gezellige filmzaal voor de film Victoria & Abdul. Een ontroerend waargebeurd verhaal over de relatie tussen de bijna 70-jarige Britse koningin en haar Indiase bediende. Een heerlijke High Tea maakt de middag helemaal af!


FEBRUARI Tenslotte ontbreekt de traditionele Bingo niet. We sluiten het Winterprogramma af met de speciale Valentijnsbingo. Samen de liefde of vriendschap vieren, dat kan op deze bingo-middag waarbij u wordt getrakteerd op Valentijnshapjes. Geniet van de ontmoeting, het lekkers en de leuke prijzen!

U vindt alle informatie over de data, inschrijving en kosten in de speciale flyer, die verkrijgbaar is bij Welzijn Barneveld aan de Nieuwe Markt. Voor alle activiteiten van het Winterprogramma is vooraf aanmelden nodig, via telefoonnummer 0345-745004 of email senioren@welzijnbarneveld.nl.


In verband met de corona-maatregelen is het bij alle activiteiten nodig dat uw QR-code wordt gescand bij binnenkomst. Vergeet op uw mobiele telefoon of uitgeprinte QR-code dus niet!