Biljarten.
Biljarten. Welzijn Barneveld

[Inloop Welzijn Barneveld]

26 november 2021 om 09:46

Ontmoeting & gezelligheid voor inwoners van Barneveld. Zin in een kopje koffie? De ‘inloop’ is een ontmoetingsplek waar inwoners van de gemeente Barneveld elkaar kunnen ontmoeten. Een plek waar het gezellig is en nieuwe gesprekken ontstaan. Bezoekers kunnen binnenlopen voor een kopje koffie of thee, een spelletje en we gaan gezellig met elkaar in gesprek. U wordt hartelijk ontvangen door onze vrijwilligers. De inloop is elke dinsdag van half 10.00 tot 11.30 uur in de Veluwehal en op donderdag van 14.00 tot 16.00 uur. Voor vragen of meer informatie mag u contact opnemen met onze receptie 0342-745004 en vragen naar Tessa van Ommen. QR-code is verplicht.

Lol met wol

Zin in een gezellige middag? Voor de activiteit Lol met wol hebben we nog een aantal plekken vrij. Vind u het leuk om een keertje te komen kijken? Dit kan elke maandagmiddag van 14:00 tot 15:30. U mag een werkje van thuis meenemen of onze benodigdheden gebruiken die voor u klaarliggen op tafel! Wilt u zich opgeven voor deze wekelijkse activiteit of meer informatie? Dan mag u bellen naar de receptie van Welzijn Barneveld 0342-745004 en vragen naar Tessa van Ommen. QR-code is verplicht.

Stoelyoga Voorthuizen

Stoelyoga is een ontspannende bewegingsvorm die positieve invloed heeft op pijn, spanning, stijfheid en bewegingsbeperkingen. De oefeningen voert u zittend op of staand naast de stoel en u gebruikt de stoel dan als ondersteuning. Omdat de houdingen eenvoudig zijn kan iedereen aan deze vorm van Yoga meedoen. Wanneer, waar en hoe ? Elke dinsdagochtend van 9.15 uur 10.15 uur in De Eng in Voorthuizen. De activiteit wordt begeleid door een Yoga docent. QR-code is verplicht. Heeft u zin om een keer een proefles mee te doen of wilt u meer informatie? Bel naar de receptie van Welzijn Barneveld en vraag naar Henriëtte Looije.

Film 

Sinds kort hebben wij onze eigen filmkalender! Hier vindt u films die wij gaan draaien voor de komende twee maanden. Deze flyer is online op de website en bij onze receptie te vinden. Heeft u zelf nog een leuke suggestie voor een film? Laat het ons weten! Alle filmmiddagen zijn voorzien van een pauze met koffie/thee en wat lekkers. De films voor de maand december zijn :

2 december- Ailo het Dappere Rendier 14.00 uur tot 16.00 uur. 

23 december- Last Christmas 14.00 uur tot 16.00 uur. Bij deze film is ook een heerlijk stamppottenbuffet.

QR-code wordt gescand bij binnenkomt. Opgave en betaling vooraf is verplicht. Voor meer informatie mag u bellen naar de receptie 0342-745004 en vragen naar Tessa van Ommen

OV- inloopspreekuur

Het is mogelijk om naar het OV-inloopspreekuur te gaan bij Welzijn Barneveld van 14.00 uur tot 15.30 uur op 21 december. Vrijwilligers staan klaar om u te helpen met vragen. Hierbij kunnen zij u persoonlijke hulp en advies bieden met vragen over bijvoorbeeld de OV-chipkaart, abonnementen en reisroutes. Aan het inloopspreekuur zijn geen kosten verbonden. 

Computerhulp

Kunt u geen e-mail meer verzenden, heeft u problemen bij het printen, wilt u hulp bij het aansluiten van de apparatuur enzovoort? Dan kunt u terecht bij de computerhulp van Welzijn Barneveld. U kunt ondersteuning krijgen bij het gebruik van e-mail, internet, het downloaden van muziek en virusbescherming. Onze vrijwilligers komen op afspraak langs bij u aan huis. Mocht u meer willen weten of een afspraak inplannen dan kunt u bellen naar onze receptie 0342-745004 en vragen naar Tessa van Ommen.

Klusdienst

Wat is de Klusdienst? Bent u inwoner van de gemeente Barneveld en is het voor u niet mogelijk om zelf kleine klussen in en om uw huis te doen? Dan kunt u gebruik maken van de Klusdienst. Welzijn Barneveld helpt u graag! Wij vragen aan u een eigen bijdrage van € 2,50 per half uur. De coördinator van de Klusdienst schat de duur van de klus in en regelt een vrijwilliger die bij u thuis op afspraak langs komt. Kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact op met de receptie van Welzijn Barneveld, tel. 0342-745004 en vraag naar Tessa van Ommen. Ook vrijwilligers zijn van harte welkom!

QR-code

Heeft u hulp nodig met het aanvragen van een QR-code? Wij helpen u graag! Om een afspraak in te plannen mag u bellen naar de receptie van Welzijn Barneveld 0342-745004 en vragen naar Tessa van Ommen.