'Van A tot Z knikken we instemmend'

'Van A tot Z knikken we instemmend'

Jandorie, wat een goed artikel lezen we plots in deze krant. Van
A tot Z knikken we instemmend. Wat een verademing na elke dag en overal niets anders te kunnen (!) lezen over hoe erg dit virus wel niet is en wie daarvoor in toenemende mate als schuldigen mogen worden aangewezen.

Ja, het lukt Duo H&M (Hugo en Mark) goed om zowel de media als de grote meute mee te krijgen om zo de fuik stilaan te doen sluiten. Tweedeling als middel en natuurlijk niet als doel wordt overal gevoeld, maar tegelijk van hogerhand steevast ontkend.

 Ach, er valt nog veel meer over te zeggen, maar het artikel heeft het allemaal in zich, dus laten we het hier maar bij. 

Tot slot onze complimenten aan de redactie om dit artikel te plaatsen. Het getuigt - tegenwoordig - van lef om hiervoor ruimte te geven. Mensen, durf te leven!


[Familie Van Renselaar,
[Barneveld


'Geen complotdenker, wel kritisch'

Een bijzonder goed opinie-artikel in de krant van afgelopen zaterdag. Fijn dat u ook deze mensen aan het woord laat. Ik zou mezelf geen complotdenker willen noemen, maar ik ben wel kritisch geworden met betrekking tot de overheid sinds de MKZ-crisis en latere gebeurtenissen. En nu ook de niet-gevaccineerden de schuld in de schoenen schuiven, maar niet het afschalen van de zorg in de afgelopen jaren.
Joan van de Krol heeft het over bijwerkingen. Ik werd op het spoor gezet van de site van onderstaand document (https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/
B-9-2021-0475_NL.html). Klopt dit? Dat lijken toch wel veel bijwerkingen te zijn. Alleen de neurologische afwijkingen al. Als dit document klopt, waarom horen we hier zo weinig over? Iets voor de krant om eens te onderzoeken?


[T. Ouwendorp-de Visser, Stroe


'Dit raakt de kern'

Wij zijn blij met het opinie-artikel van zaterdag. Naar onze mening raakt het de kern, het is een virus en wij blijven ermee te maken hebben. We lossen dat niet op door de maatregelen die nu steeds worden genomen. Men zal wat moeten doen aan het zorgsysteem. De tweespalt in de samenleving die nu ontstaat, zorgt voor verkilling en angst.


[Familie Voorsluijs, Ederveen


'Spijker op de kop'

Het opiniestuk van de heer J, van de Krol dat ik onder ogen kreeg, slaat de spijker op zijn kop! Wat ben ik blij met deze opinie. 

Mijn wereld staat sinds het invoeren van de QR-code op zijn kop. Ik ben moeder van twee prachtige meiden van 7 en 5 jaar, werk in de jeugdzorg, maar wordt aan de zijlijn van de maatschappij geplaatst, omdat ik dus geen QR-code heb. De wereld op zijn kop!
Bedankt, dit geeft me houvast en steun. Hopende op betere tijden voor iedereen.


[Haike Onderstal, Zutphen