Agenda

16 november 2021 om 11:09

Dinsdag

Barneveld

19.30 uur: EmmaĆ¼skerk. Groen van Prinstererlaan, herfstconcert Barnevelds Kamerorkest, dat samen optreedt met leerlingen van Vioolpraktijk Barneveld

 

Woensdag

Barneveld

10.00-12.00 uur:  Toon Hermans Salon, Krommestraat, workshop creatief

14.00-16.30 uur:  Toon Hermans Salon, Krommestraat, inloop en workshop boetseren

 

 Garderen

14.30-15.30 uur: De Wardborg. Koningsweg, voorlezen en muziek maken. Petra Wouters, docent muziek in het onderwijs en docent Algemene Muzikale Vorming, gaat samen met de aanwezige kinderen en ouders een muzikaal feestje bouwen.

 

Donderdag

Barneveld

9.30-12.00uur: Schaffelaartheater, Schaffelaarplein, CultuurcafĆ© voor 55-plussers. Thema Beeldende Kunst. 

10.00-12.00 uur: Gebouw Rehoboth, Gasthuisstraat 5, koffieochtend

14.00-16.30 uur:  Toon Hermans Salon, Krommestraat, inloop en kleuren voor volwassenen



Geen maaltijd voor senioren in Stroe

STROE De seniorenmaaltijd in dorpshuis De Hofstee in Stroe gaat woensdagavond 17 november niet door. De nieuwe coronamaatregelen hebben de organisatie ertoe gebracht de maaltijd uit te stellen.

De eerstvolgende maaltijd in De Hofstee staat nu gepland op woensdag 22 december. Onder voorbehoud van eventuele beperkingen die dan gelden, staat dan het kerstdiner op het menu. 


Inloopspreekuur in moskee voor mensen met vragen over zorg, welzijn en/of geheugenproblemen

BARNEVELD Barnevelders met een Turkse of Marokkaanse achtergrond die vragen hebben over zorg, welzijn en/of geheugenproblemen zijn donderdag 18 november tussen 14.00 en 15.00 uur welkom bij het inloopspreekuur in de moskee Mescidi Aksa, te vinden aan het Ds. J. Mensingapad in Barneveld. ,,Vorig jaar hebben we als Keten dementie voorlichting gegeven in de moskee over geheugenproblemen''', vertelt (ketenregisseur dementie) Ingrid Helmich. ,,Hierbij kwam naar voren dat er voor dorpsgenoten met een Turkse of Marokkaanse achtergrond nauwelijks informatiebronnen zijn. Iedereen is komende donderdag welkom op de inloop voor een praatje, een kopje koffie of thee en/of het stellen van vragen. Naast vrijwilligers vanuit de eigen gemeenschap is er ook altijd een deskundige vanuit de keten Dementie aanwezig voor het beantwoorden van vragen of een luisterend oor.''