Agenda

11 november 2021 om 11:11

Zaterdag

Barneveld

13.00-15.30 uur: Natuurcentrum De Meerwaarde, Rietberglaan, dieren worden verzorgd en gevoerd. 

13.30-15.00 uur: centrum Barneveld, Sinterklaas en zijn Pieten rijden rondjes door de winkelstraten. Vanwege corona is er geen centrale ontvangst op het Raadhuisplein.


Voorthuizen

14.30 uur: Oranjeterrein, Roelenengweg, Feest van Sinterklaas. 

 

Terschuur

9.30-11.30 uur: Eendrachtstraat 31, rommelmarkt bij twee grote rommelschuren van Korfbalvereniging Revival en de Hervormde Kerk.



Herfstconcert Kamerorkest en jonge violisten in Emmaüskerk

BARNEVELD Het Barnevelds Kamerorkest geeft dinsdag 16 november samen met Vioolpraktijk Barneveld haar jaarlijkse Herfstconcert. ,,Vorig jaar kon dit concert door corona niet doorgaan´´, vertelt Cobi Hoogenhout. ,,Deze keer hebben we samen met ruim 35 enthousiaste leerlingen van de vioolpraktijk muziek ingestudeerd van Smetana, Mozart en Rossini; evenals de vrolijke muziek uit The Sound of Music.´´

Het kamerorkest speelt zelf ook een aantal stukken, zoals de bekende Dance of the Hours van Poncielli en twee delen uit Sinfonia II van Benda. ,,Wij hebben met veel plezier samen met de leerlingen de muziek ingestudeerd en hopen dat het concert dit jaar wel door kan gaan.´´ 

Het concert, dat komende dinsdag om 19.30 uur begint, wordt gegeven in de kerkzaal van de Emmaüskerk, te vinden aan de Groen van Prinstererlaan 2 in Barneveld. Kaarten à € 6 tegen contante betaling te koop aan de zaal vanaf 19.00 uur (kinderen t/m 12 jaar € 3). Coronacheck met QR code (vanaf 13 jaar) en identiteitsbewijs (vanaf 14 jaar).