Aletta Kevelam, Belinda Brouwers, Wilma Bronkhorst en Astrid Tai Tin Woei.
Aletta Kevelam, Belinda Brouwers, Wilma Bronkhorst en Astrid Tai Tin Woei. De Wardborg

DW Podium brengt theater naar Garderen

10 november 2021 om 11:21


Elke 3e donderdag van de maand wordt er in de De Wardborg een theater opgebouwd waar kunstenaars worden uitgenodigd een avond te vullen.

Dans, cabaret, muziek, toneel en alle andere vormen die groep enthousiaste vrijwlilligers bedenkt.


Aletta Kevelam, Belinda Brouwers, Wilma Bronkhorst en Astrid Tai Tin Woei zijn al jaren vriendinnen en gaan ook regelmatig samen naar verschillende voorstellingen in het hele land. Zij zagen de oproep vanuit Stichting De Wardborg en hebben deze met beide handen aangepakt. Vanuit het idee “Kunst in de Kamer ‘hebben ze nu Kunst in de Wardborg opgezet onder de naam DW Podium (De Wardborg Podium).

De aftrap op 21 oktober was PUUR een zangduo uit Brabant. “Oude rockmuziek, herkenbare texten, zeer gezellig en ruimte genoeg voor meer toeschouwers “was het algemene commentaar. 

Tegen een entreeprijs van 10 euro (in de voorverkoop) is er twee uur voorstelling met een gratis drankje. De deuren van De Wardborg gaan om 19:30 en start het programma om 20:00 uur. Wij houden ons aan de actuele Corona maatregelen waardoorn een geldige GQ-code is verplicht.

Op 18 november presenteert DW Podium TYRO oftewel: trio cabaretiers try-outen. Een avondvullende voorstelling waarin drie cabaret acts ieder 30 minuten van hun (nieuwe) voorstelling komen try-outen. Voordat het grote publiek ze ontdekt heeft. Het gaat om Oscar Arnold (bekend van Holland’s Got Talent), Max van den Burg en Davey Turnhout.

Op donderdag 16 dcember staat Mondoleone op het programma.

Meer informatie op www.dewardborg.nl.