Flexpool
Flexpool Welzijn Barneveld

[Doe mee in de ‘Flexpool’ van GewoonDoen!]

Doe mee in de ‘Flexpool’ van GewoonDoen!

Vind je het leuk om iets te betekenen voor een ander, maar is het voor jou niet haalbaar om dit regelmatig op een vast moment te doen? Dan is de ‘Flexpool’ zeker iets voor jou!  

Je maakt deel uit van een groep jongeren van 15-27 jaar die oproepbaar is voor kortdurende klussen. Is er een klus te doen, dan sturen wij jou een bericht. Als de klus bij je past dan meld je je aan en ga je aan de slag. Je kiest dus zelf of je een klus aanneemt. Zo kun je - naast je voortdurend veranderende agenda - van betekenis zijn en kom je op allerlei verschillende plekken.

Van puin ruimen bij een kleine verbouwing in het buurthuis tot het bezoeken van senioren met een cavia! De klussen in de Flexpool zijn heel divers, dus doe je mee?


Goed met de computer en wil je je inzetten tegen eenzaamheid onder senioren?

Het initiatief Dag!enDoen! stimuleert senioren om deel te nemen aan het leven van alledag. Voor de recent gelanceerde Dag!enDoen!-app zoeken wij een beheerder. Via deze Dag!enDoen!-app wordt een activiteitenoverzicht geboden en kunnen zij zich met één druk op de knop aanmelden voor een activiteit, ook als dat nodig is voor het vervoer er naartoe. De beheerder verzamelt activiteiten, verwerkt deze in de app en onderhoudt contact met de aanbieders, zodat het aanbod altijd up-to-date is. Het is een flexibele taak die in eigen tijd thuis kan worden uitgevoerd. Het is fijn als je in het bezit bent van een eigen laptop of tablet en de Nederlandse taal goed beheerst.


Huiskamermaatjes Norschoten Kweekweg

Voor de locatie Kweekweg worden vrijwilligers gezocht die elke week een dagdeel (of meer) aanwezig kunnen zijn om gezelligheid te brengen. In elke woning verblijven circa zeven ouderen, die graag regelmatig samen in de huiskamer komen voor een kopje koffie of een spelletje. Het is fijn als er dan een vrijwilliger aanwezig is. In deze tijd een zeer welkome vorm van ondersteuning voor de zorgmedewerkers!


Vrolijk maatje gezocht voor een meneer van 85 in Voorthuizen

Deze meneer kletst graag en zou het heel fijn vinden als er eens iemand langskomt om (op volume) mee te praten. Meneer houdt ervan om lekker even naar buiten te gaan, misschien eens samen naar het bos. Houd jij ervan om lekker te kletsen en zou je eens bij deze meneer langs willen gaan?

Dan horen we dat graag!


Spontaan en gezellig maatje gezocht voor mevrouw van 77 in Voorthuizen!

Deze gezellige vrouw zoekt een maatje die wat actiefs met haar kan ondernemen. Ze houdt erg van kletsen en is een echt gezelschapsmens. Verder vindt ze het ook leuk om erop uit te gaan. Denk hierbij aan samen boodschappen doen, even naar de Ikea of een boswandeling maken. Ook houdt mevrouw ervan om creatief te zijn en bezig te zijn in de tuin. 

Zou jij jezelf omschrijven als een gezellig, actief persoon en houdt je wel van een praatje? Meld je dan nu aan!


Chauffeurs gezocht!

Voor het vervoer van deelnemers of cliënten naar de diverse vormen van dagbesteding in de gemeente Barneveld zijn er nog veel chauffeurs nodig. Verschillende organisaties in de regio Barneveld zitten te springen om vervoersvrijwilligers! Het gaat om ritjes in de ochtend van huis naar de locatie of aan het einde van de ochtend of middag om de deelnemers weer thuis te brengen. Dag en tijd worden altijd in overleg afgestemd. Dus heeft u een gaatje in de agenda, dan doet u de deelnemers daar een groot plezier mee!


Penningmeester gezocht voor de Cadeau- en Belevingskaart Barneveld

Wie kent ‘m nog niet: De Cadeaukaart van de gemeente Barneveld! Een superleuk initiatief, want de cadeaukaart kan bij heel veel ondernemers in Barneveld en omstreken besteed worden. De Stichting achter deze cadeau- en belevingskaart is op zoek naar een bekwame penningmeester.

Je hebt een achtergrond als accountant of financial controller. Meebesturen, toezicht houden, financiële kwesties inzichtelijk maken – die zaken liggen je. Tenslotte heb je kennis van het opstellen van een begroting, meerjarenplanning en financieel jaarverslag.