Old Bones Blues Band
Old Bones Blues Band Riksen fotografie

AGENDA REGIO

AGENDA REGIO

Woensdag

Ede

Tot eind 2021, dagelijks van 10.30-17.30 uur Expositie wolvenschilderijen van Harm Roseboom sr., Natuurcentrum Veluwe, Groot Ginkelseweg 2a.


Donderdag 

Lunteren

20.00-22.00 uur: Lezing Theo Hooijer over woonbiologie bij Vrijzinnig Lunteren, Witte Kerkje, Dokter Kimmijserlaan 28. Mantelzorgtrefpunt         in Lunteren

LUNTEREN ,,Het huidige zorgstelsel gaat er zoveel mogelijk vanuit dat jij jezelf kunt redden en als dat niet lukt dat je steun krijgt uit je omgeving, van je familie of van de mantelzorger", stelt Agnes Lagerweij namens de organisatie van een mantelzorgtrefpunt op 27 oktober in Lunteren.

Zij vervolgt: ,,Wist je dat de overheid jou wel mag vragen om bijvoorbeeld te helpen met huishoudelijke klusjes, maar dit je niet mag verplichten? Je bepaalt altijd zelf wat je wel of niet wilt. Als je voor de ander zorgt geeft je dat voldoening, maar soms ook vermoeidheid en kopzorgen. Tijdens de bijeenkomst op 27 oktober deel jij jouw ervaringen die je opdoet met andere mantelzorgers. Ook stel je elkaar vragen, geef je elkaar advies en wissel je tips uit."


Het mantelzorgtrefpunt vindt elke vierde woensdag van de maand plaats. Belangstellenden zijn vanaf 19.00 uur welkom. Het trefpunt begint om 19.30 en duurt tot 21.00 uur. De toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet noodzakelijk. De locatie is het gebouw Ina Ama van Stichting Ana Upu aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 16 in Lunteren. Meer informatie is verkrijgbaar per mail (info@mantelzorgtrefpunt.nl) of telefonisch bij Agnes Lagerweij: 06-21985859.


Old Bones Blues Band in Fort33

LEUSDEN De Old Bones speelt zaterdag 23 oktober in Fort33 in Leusden. Het optreden begint om aanvang 21,30 uur. De band is weer begonnen met de Back On The Road Tour en heeft er inmiddels al weer een aantal optredens opzitten na de lockdown. De band speelt zowel eigen repertoire als bekende blues nummers.


Cor Bruinsma is gitarist, zanger én ongekroond ‘leader of the band' runt tevens een gitaarschool. Hij weet zich vergezeld van basgitarist Erik Spiekermann, die tevens gitaren bouwt, toetsenist Steef Rees die de mizikale genen van zijn vader heeft en drummer Cees Butzelaar heeft de Jazz en Blues grooves met de paplepel ingegoten gekregen van zijn overbuurman Wally Bishop die decennia lang de vaste drummer was van Louis Armstrong.

Daarnaast hebben de Old Bones twee backing zangeressen: Sonja Koninga en Marian Priem. Beide zangeressen hebben eveneens jaren lang getourd met Cor in Direct Inject.