VVOP (archieffoto) speelt in de eerste ronde van het bekertoernooi tegen Hoofdklasser AWC.
VVOP (archieffoto) speelt in de eerste ronde van het bekertoernooi tegen Hoofdklasser AWC. Bram van den Heuvel

Gunstige bekerloting voor SDV Barneveld, Otterlo en Terschuurse Boys

7 oktober 2021 om 15:37 Voetbal

BARNEVELD De KNVB district Oost heeft donderdagmiddag de bekerloting voor de eerste ronde in de knock-out fase bekend gemaakt.
SDV Barneveld speelt op zaterdag 13 november tegen Jonge Kracht. De Barneveldse eersteklasser lijkt op voorhand verzekerd van een plaatsje in de tweede ronde. Het duel tegen de zondag vierdeklasser uit Huissen wordt gespeeld op sportpark Norschoten en begint om 17.00 uur.
Enkele dagen eerder, woensdag 10 november, speelt VVOP al. De Voorthuizenaren treffen een aanmerkelijk zwaardere tegenstander dan SDVB. Derdeklasser VVOP speelt in Wijchen tegen zondag Hoofdklasser AWC. Dat duel begint om 19.30 uur.
Advendo gaat op bezoek bij AGOVV. De Ederveners en de ploeg uit Apeldoorn treffen elkaar ook in de competitie (derde klasse B). Afgelopen zaterdag ging Advendo met 4-1 in Apeldoorn onderuit.
Derdeklassers Otterlo en Terschuurse Boys hebben op papier ook een goede kans om verder te bekeren. Ze treffen beide een vierdeklasser uit het zondagvoetbal. Otterlo gaat naar Beekbergen. Terschuurse Boys speelt in Boven-Leeuwen tegen DSZ. Beide wedstrijden beginnen zaterdag 13 november om 17.00 uur.