Grebbelounge bij Fort aan de Buursteeg heeft nu ook diverse ruimten voor grotere gezelschappen en 'Vergaderen in het Groen'.
Grebbelounge bij Fort aan de Buursteeg heeft nu ook diverse ruimten voor grotere gezelschappen en 'Vergaderen in het Groen'. Grebbelounge

Sfeervol vergaderen bij Grebbelounge

Verjaardagen en partijen in een gezellige feestzaal

RENSWOUDE Grebbelounge op het Fort aan de Buursteeg in Renswoude is uitgebreid met een aantal prachtige vergaderruimten, midden in het groen. ,,Daarnaast kunnen we de grote zaal tot een unieke feestzaal ombouwen voor gezelschappen tot zo'n honderd personen'', vertelt Marlene van den Berg.


'De Huiskamer' was al een informeel ingerichte plek voor overleggen tot zo'n zestien personen en deze stijl is doorgezet naar de nieuwe ruimten. ,,De vergaderzaal is geschikt voor productpresentaties, brainstormsessies, bestuurlijke overleggen en trainingen. Met een groot digitaal scherm en geluidsinstallatie zijn alle zakelijke bijeenkomsten mogelijk. Bij ons kun je echt 'Vergaderen in het Groen' en verzorgen wij vanuit onze eigen keuken uw catering naar wens met bijvoorbeeld een lunch in het restaurant of op uw eigen, gedeeltelijk overdekte, terras naast de vergaderruimte.'' Grebbelounge biedt complete vergaderarrangementen naar wens, inclusief lunch, borrel of diner.


FEESTZAAL Grebbelounge ontvangt zeven dagen per week, vanaf tien uur 's ochtends, haar gasten op het gezellige terras of in het sfeervolle restaurant. ,,Mensen maken dan een wandeling of fietstocht in dit prachtige natuurgebied of bezoeken het Grebbelinie Bezoekers centrum. De vraag van onze gasten of wij naast lunch en diner ook een bijeenkomst of feest konden organiseren kregen wij steeds vaker. Maar natuurlijk wilden we wel onze gasten kunnen blijven ontvangen in het à la carte restaurant met wisselende seizoenskaart. Wij zijn dan ook erg blij dat we vorig jaar de mogelijkheid kregen om extra ruimten in gebruik te nemen. Deze zijn nu sfeervol ingericht en niet alleen voor vergaderingen of bijeenkomsten, maar ook voor feesten of partijen.''


TROUWEN ,,Naast het vieren van uw bedrijfsfeest, verjaardag of huwelijksjubileum, kunt u ook bij ons trouwen. De feestzaal is met een eigen entree, bar, uitgiftekeuken en toilettengroep een uitgelezen plek voor uw huwelijksfeest. Ook de huwelijksvoltrekking is mogelijk op het Fort aan de Buursteeg, want Grebbelounge is officieel een trouwlocatie binnen de gemeente Renswoude. Verder kunnen wij verschillende activiteiten verzorgen in aanvulling op uw vergadering of bijeenkomst. Stap op de e-chopper om de omgeving te ontdekken, doe een sport of spel activiteit, of wandel met een gids over het fort. Zomaar een greep uit de mogelijkheden'', besluit Marlene. 

Kijk voor alle informatie op:
www.grebbelounge.nl