Feyenoord met fitte selectie tegen Praag

Feyenoord met fitte selectie tegen Praag

ROTTERDAM (ANP) Feyenoord leeft relatief onbezorgd toe naar de ontmoeting in de groepsfase van de Conference League tegen Slavia Praag. Trainer Arne Slot zei een dag voor de wedstrijd in Rotterdam over een fitte selectie te beschikken. "Na de laatste wedstrijd van afgelopen zaterdag hebben we voldoende rust gehad. Iedereen staat er goed voor."

Hij verwacht een interessant duel. "De beide speelstijlen komen overeen. We willen allebei dominant zijn. Ik hoop er uiteraard op dat wij het initiatief naar ons kunnen toetrekken. Maar gemakkelijk wordt het niet. Slavia heeft een sterk team, is vorig jaar ongeslagen kampioen geworden en heeft een enorm scorend vermogen. Maar wij zijn ook goed bezig dit seizoen."

Het voornaamste doel van Feyenoord is de vorm van de eerste maanden van het seizoen vast te houden. Slot: "Dat kan moeilijk worden natuurlijk. We hebben een druk programma, gelukkig, maar je weet ook dat alles binnen twee dagen kan veranderen. Daarom moeten we continu scherp zijn. Tegenstanders gaan zich meer aan ons aanpassen, de verwachtingen worden hoger. Het zijn allemaal zaken om rekening mee te houden."