Afbeelding
,,,

Tentoonstelling in het Schaffelaartheater: ‘Samenhang – Mooier dan Ooit’

18 september 2021 om 08:37 Kunst

BARNEVELD Aan het begin van het nieuwe theaterseizoen houdt de Stichting Kunstcollectief Barneveld in de bovenfoyer van het Schaffelaartheater een tentoonstelling. De tentoongestelde werken zijn ontstaan naar aanleiding van een oproep van de stichting aan kunstenaars om werken te maken die passen binnen het thema: ‘Samenhang – Mooier dan Ooit’. 

,,Nu mensen weten wat ze hebben moeten missen ten tijde van de lockdown is het genieten van de dingen die nu wèl weer mogen’’, merkt Julia Borsboom, voorzitter van de stichting, op. ,,Zo ook de kunst aan de muur. Samen hangen de werken in verschillende disciplines (schilderijen, mixed media en beelden) aan de muren van het theater en dankzij het culturele “vasten” is het werk nu extra urgent.’’ 

Deelnemende kunstenaars:  Arend  Slotboom, Aukje Westra, Elles Wilms, Esther van Beek,  Hanny van Ee, Henk Derksen, Henk Jan Witteveen, Henk Wouters, Ina Cheddie, Jan van den Brink, Jan Hiensch, Jan Joost Maasland, Jannie van Dijken, Julia Borsboom, Leo Rakhorst, Liesbeth Zethoven, Mandy Kwakernaak, Nell Roest, Rossbeld, Rein Bijlsma,  Rypke van der Ploeg en Ton van Dieën.

De tentoonstelling is vanaf zaterdag 18 september tijdens de openingstijden van de kassa van het Schaffelaartheater of op afspraak (info@schaffelaartheater.nl ) te bezoeken. Meer informatie: www.kunstcollectiefbarneveld.nl.

Afbeelding