Wesley Theuns lang uitgeschakeld

6 september 2021 om 10:17

LUNTEREN Lunteren moet het komend seizoen doen zonder de jonge aanvaller Wesley Theuns. De talentvolle aanvaller scheurde in de voorbereiding zijn voorste kruisband. De verwachting is dat het herstel van de voetballer een klein jaar gaat duren.

Geen winst voor Renswoude en Valleivogels

SCHERPENZEEL/RENSWOUDE Valleivogels en Renswoude hebben hun eerste bekerwedstrijd niet weten te winnen.

Renswoude is met een 2-1 nederlaag aan de bekercampagne begonnen. De ‘Kraaien' kregen in de slotfase het beslissende doelpunt van thuisploeg CDW om de oren. ,,Die goal was onnodig”, zag coach David Wagensveld.
CDW en Renswoude maakten er een leuke wedstrijd van. Na een snelle openingsgoal van Aslam Benbouker (0-1) kwam de thuisploeg vijf minuten voor rust langszij. ,,In de eerste fase van de tweede helft hadden we het even heel lastig, maar daarna namen we de wedstrijd ineens over”, vertelt Wagensveld. Het leidde tot de nodige kansen, maar niet tot de gehoopte voorsprong. De late 2-1 van CDW zorgde alsnog voor het teleurstellende resultaat.
Valleivogels heeft een punt overgehouden tegen De Meern: 3-3. ,,Liever dit dan een saaie 0-0.” Dat zegt trainer Rob van den Broek, die zijn elftal goede fases af zag wisselen met moeilijke periodes. Na drie minuten lag de 0-1 al in de touwen. Maar Valleivogels herstelde zich na de eerste drinkpauze, scoorde via een mooie aanval (goal Erik van Eem) de gelijkmaker en nam na rust de leiding met 3-1 (goals Erik en Alex van Eem).