Zoet verspeelt zege met Spezia

24 augustus 2021 om 08:11

CAGLIARI (ANP) In de Italiaanse competitie heeft Spezia in de eerste competitiewedstrijd 2 punten laten liggen. De ploeg van de nieuwe trainer Thiago Motta moest in de uitwedstrijd tegen Cagliari genoegen nemen met 2-2.

Tot aan de 62e minuut leidden de bezoekers nog met 2-0 dankzij treffers van Emmanuel Gyasi en Simone Bastoni. Doelman Jeroen Zoet (ex-PSV) moest daarna echter kort achter elkaar twee treffers toestaan. In beide gevallen was de Braziliaan João Pedro de doelpuntenmaker.
Bij Cagliari was middenvelder Kevin Strootman basisspeler.
Spezia eindigde vorig seizoen tijdens het debuutjaar in de Serie A op de vijftiende plek.
AC Milan is met een benauwde zege begonnen aan het nieuwe seizoen in de Serie A. De ploeg van trainer Stefano Pioli won in Genoa met 1-0 van Sampdoria. Brahim Diaz scoorde in de 9e minuut, met dank aan de grabbelende keeper Emil Audero.