Letsch ziet kansen voor Vitesse tegen Anderlecht 

Letsch ziet kansen voor Vitesse tegen Anderlecht 

BRUSSEL (ANP) Coach Thomas Letsch van Vitesse ziet kansen in de dubbele ontmoeting met Anderlecht, in de play-offs van de Conference League. "Maar gemakkelijk zal het niet worden", aldus de Duitser een dag voor de eerste wedstrijd in Brussel. "Voetballen tegen deze club is in elk geval voor ons een bijzonder grote uitdaging."

"Anderlecht heeft een sterke ploeg, die vorig jaar een goed einde van het seizoen had", aldus Letsch. "De selectie heeft enkele veranderingen ondergaan, maar het blijft een team dat individuele kwaliteiten combineert met teamwork. Ze zijn ook goed in balbezit, wat geen verrassing is met een coach die jaren bij Manchester City heeft gespeeld."

Desondanks is Letsch er overtuigd van dat Vitesse kan winnen. "We hebben veel video's gezien en we weten wat we moeten doen. Ik denk dat het verschil niet zo heel groot zal zijn. Maar ik heb goede hoop dat we over twee wedstrijden genomen de betere zullen zijn. We willen heel graag dit seizoen nog wat meer van Europa zien."

Riechedly Bazoer en Oussama Tannane zijn er in Brussel bij. Bazoer viel afgelopen zondag uit in de Eredivisiewedstrijd bij PEC Zwolle, maar is weer fit. Ook de herstelde Oussama Tannane en Eli Dasa, die in Zwolle zijn rentree maakte na een blessure, zijn beschikbaar.

Jacob Rasmussen, Daan Reiziger en Danilho Doekhi ontbreken wegens blessures in de selectie, terwijl Loïs Openda en Romaric Yapi nog geschorst zijn.
Het duel tussen Anderlecht en Vitesse in Brussel begint vanavond om 20.00 uur.