Speler Galatasaray geeft ploeggenoot kopstoot

17 augustus 2021 om 09:34

GIRESUN (ANP) Galatasaray is aan de Turkse competitie begonnen met een overwinning in een turbulente wedstrijd. De ploeg van basisspeler Patrick van Aanholt zegevierde met 2-0 bij Giresunspor. Beide teams beëindigden het duel met tien man.

Op slag van rust kreeg Husamettin Tut bij de thuisclub de rode kaart. Na ruim een uur moest de Braziliaan Marcão Teixeira bij Galatasaray vertrekken nadat hij aan ploeggenoot Kerem Aktürkoglu een kopstoot en een paar klappen had uitgedeeld.

Beide treffers vielen voor de rust. Mbaye Diagne opende na een half uur de score en miste kort daarna een strafschop. In de extra tijd scoorde ploeggenoot Alexandru Cicaldau wel van 11 meter. Bij de bezoekers viel Ryan Babel in de 65e minuut in. Bij de thuisclub speelde Joey Pelupessy de hele wedstrijd.