Van Meijel handhaaft zich in top-10 bij Cazoo Open

16 augustus 2021 om 10:15

LONDEN (ANP) Lars van Meijel heeft zich in de laatste ronde gehandhaafd in de top-10 van het Cazoo Open golftoernooi op de baan van de London Golfclub.

De 27-jarige Nederlander liep zondag een ronde van 68 slagen met vijf birdies en een bogey. De nummer 727 van de wereldranglijst eindigde op de zevende plaats met een score van -13. Het was zijn eerste top-10 notering dit seizoen.

Winnaar met -16 werd de Schot Calum Hill, die met een ronde van 67 slagen de Fransman Alexander Levy een slag achter zich hield. De 20-jarige Deen Rasmus Højgaard die al twee toernooien won, stond na de derde dag nog bovenaan met drie slagen voorsprong, maar wist de leiding in de vierde ronde niet vast te houden en eindigde als gedeeld derde.

Wil Besseling steeg na een ronde van 4 onder het baangemiddelde 10 plaatsen en werd 29ste.