Lang en Vormer belangrijk

16 augustus 2021 om 09:08

WAREGEM (ANP) Club Brugge heeft in de Belgische competitie een ruime overwinning geboekt tegen Zulte Waregem.

Club won met 0-4 met een belangrijke rol voor de Nederlanders Noa Lang en Ruud Vormer. De wedstrijd werd in de 21e minuut stilgelegd wegens een stroomstoring. Een deel van de stad Waregem, waaronder het stadion, zat een kwartier in het duister.

Tot de onderbreking ging de wedstrijd gelijk op. Maar na de storing domineerde Club. In de 42e minuut opende Lang de score. Na de rust ging Club verder. Op aangeven van Lang scoorde Vormer de 0-2. Vanaken en De Ketelaere scoorden ook nog voor Brugge.

In de toegevoegde tijd ontving Bruggenaar Sobol wel nog voor de tweede keer geel en hij werd van het veld gestuurd. Brugge stijgt door de overwinning naar de derde plaats, op een punt achter koplopers Union en Oostende die 9 punten uit 4 wedstrijden hebben.