Inzameling bij de Voedselbank
Inzameling bij de Voedselbank Hervormde Gemeente Barneveld

Orgelconcert Oude Kerk Barneveld

Orgelconcert Oude Kerk Barneveld

BARNEVELD Organist Rien Donkersloot geeft vanavond om 20.00 uur het derde concert van de orgelzomerserie van de Oude Kerk aan het Torenplein in Barneveld. Hij speelt muziekstukken uit de barok en romantiek.
Rien Donkersloot is hoofdorganist van de Joriskerk in Amersfoort. De kerk is open vanaf 19.30 uur. De toegangsprijs bedraagt 7 euro, kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Reserveren is niet nodig.
Meer informatie over het programma: stichtingconcertenoudekerkbarneveld.nl/concertagenda.

Inzameling voor voedselbank

BARNEVELD Iedere eerste zaterdag van de maand zamelen Barneveldse kerken levensmiddelen in voor de Voedselbank.  De eerstvolgende inzameling is aanstaande zaterdag bij de Goede Herderkerk (Jan Seppenplein 70) van 9.00 tot 12.00 uur en bij de ImmanuĆ«lkerk (Achterdorpstraat 5) van 10.00 tot 12.00 uur. Er is onder meer behoefte aan koffie, pakken sap, ontbijtkoek/beschuit en groenteconserven.


Zomerzangdienst Gereformeerde Kerk Voorthuizen

VOORTHUIZEN In de Gereformeerde Kerk aan de Hoofdstraat 142 wordt zondagavond 8 augustus vanaf 19.00 uur een zomerzangdienst gehouden.

Ds. Koos Staat zal hierin voorgaan. Muzikale medewerking wordt verleend door een gedeelte van de band I4u-music, organist Jurriena Dijkema en Riƫtte van de Geest op dwarsfluit.

Op zondag 22 augustus volgt de laatste zomerzangdienst van dit jaar met aoorganger: ds. Arjan Berensen en medewerking van Leonie van den Berg, zangeres en liedjesschrijfster. 

Meer informatie: www.gk-voorthuizen.nl

Verloren & gevonden

Gevonden bij Happyfarm in Terschuur: zilveren kinderoorbel, ring met lieveheersbeestje. Meer info 06-12888476