Projectkoor Dolce Musica zoekt 60 stemmen 

Projectkoor Dolce Musica zoekt 60 stemmen 

BARNEVELD Projectkoor Dolce Musica start na de zomervakantie met een nieuw project: het repeteren en uitvoeren van de Messa Di Gloria van Giacomo Puccini. 


Op donderdagavond 16 september 2021 wordt het nieuwe project afgetrapt met een kennismakingsavond en een korte repetitie. Deze bijeenkomst begint om 19.30 uur, maar vanaf 19.00 uur staat de deur open en de koffie klaar. 

Er worden geen eisen gesteld ten aanzien van  muziekkennis of koorervaring. ,,Wel houden wij van enthousiaste mensen die van goede wil zijn´ aldus een woordvoerder. ,,Dolce Musica is een blije uitdaging voor iedereen die van zingen houdt, het beste uit zichzelf wil halen en ervan geniet gezamenlijk een muzikale prestatie te leveren. Als projectkoor bestaan we al meer dan 10 jaar. Elk jaar hebben we als missie een vierstemmige Latijnse Mass te laten klinken. Voor elk project worden er uitdagende locaties gevonden om als koor, onder begeleiding van een orkest, ons muzikale kunnen te laten klinken.´´


Belangstellenden kunnen zich aanmelden via projectkoordolcemusica@gmail.com . Meer informatie op dolcemusicabarneveld.wordpress.com.


De gegevens:

Repetitieavond: Donderdag van 19.30 uur tot 21.30 uur (pauze van 20.30-20.45 uur)

Locatie: Catharijnecentrum, Langstraat 38 in Barneveld

Contributie: € 20,00 per maand (koffie/ thee gratis)

Uitvoering: Koor en orkest, medio april 2022.

Dirigent: Martien Musters