Afgeschreven boeken Bibliotheek Barneveld te koop

Afgeschreven boeken Bibliotheek Barneveld te koop

BARNEVELD Er kan in de vernieuwde Bibliotheek in Barneveld weer gesnuffeld worden tussen de meer dan 200 afgeschreven boeken van de Boekenmarkt. 


Deze duurt, zo lang de voorraad boeken strekt, tot en met zaterdag 28 augustus. In het assortiment zitten informatieve boeken, alle genres volwassen leesboeken en kinderboeken. Een los boek kost € 1 per stuk, een volle doos € 7,50. De Bibliotheek is open van dinsdag tot en met zaterdag. Kijk voor de openingstijden op www.bibliotheekbarneveld.nl.

Bezoekers die het hele jaar door willen blijven lezen, kunnen tijdens hun bezoek lid worden. De eerste drie maanden zijn gratis.  Deze actie duurt tot 1 september. Ieder tiende nieuwe lid krijgt een gratis abonnement.


EXPERIMENTEREN Naast de boekenmarkt zijn er deze zomer ook diverse andere activiteiten voor jong en oud. Zo is er voor kinderen op 21 juli de workshop experimenteren met programmeren met de stekkertjes van Makey Makey. Volwassenen kunnen 17 augustus deelnemen aan Adempauze, waarbij onder andere mediteren en mindfulness op het programma staan.