2021-07-05 10:25:00 ETTEN-LEUR - Demissionair staatssecretaris Stientje van Veldhoven (Infrastructuur en Waterstaat) woont de opening bij van een vierde matrasrecyclingfabriek van RetourMatras. Nederland is wereldwijd koploper op het gebied van matrasrecycling. 
ANP LEX VAN LIESHOUT
2021-07-05 10:25:00 ETTEN-LEUR - Demissionair staatssecretaris Stientje van Veldhoven (Infrastructuur en Waterstaat) woont de opening bij van een vierde matrasrecyclingfabriek van RetourMatras. Nederland is wereldwijd koploper op het gebied van matrasrecycling. ANP LEX VAN LIESHOUT anp / lex van Lieshout

Demissionaire staatssecretaris van Veldhoven stapt uit kabinet vanwege nieuwe baan

9 juli 2021 om 19:00

DEN HAAG (ANP) Staatssecretaris Stientje van Veldhoven (Infrastructuur en Waterstaat) neemt ontslag uit het demissionaire kabinet omdat zij een nieuwe baan heeft. De D66-bewindsvrouw stapt per 19 juli op, heeft het Kabinet van de Koning vrijdag laten weten. Van Veldhoven begint per 1 september aan haar nieuwe functie. Ze wordt vicepresident/directeur Europa voor het World Resources Institute. Er wordt een opvolger voor haar gezocht binnen D66. Minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) neemt de taken van Van Veldhoven voorlopig over.