Wim en Gerda Palsgraaf.
Wim en Gerda Palsgraaf. Pauw Media
Baandichtbij.nl

Palsgraaf zoekt dakdekker zonder hoogtevrees

1 juli 2021 om 16:11 Economie

BARNEVELD Vanwege de toegenomen vraag is Palsgraaf Dakbedekkingen BV op zoek naar een leerling dakdekker of een ervaren dakdekker. Een aanpakker die graag in teamverband werkt en zonder hoogtevrees ‘op hoogte’ werkt om uiteenlopende dakwerkzaamheden uit te voeren.

Palsgraaf Dakbedekkingen BV bestaat uit een bevlogen team dat al bijna 25 jaar thuis is in dakbedekkingen. Want dakdekken is een vak, een ambacht. Gerda Palsgraaf: ,,Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven. Ons aanbod is zeer divers en bieden vele oplossingen op het gebied van dakbedekking. Renovatie en nieuwbouw. Van isolatie, kunststof- en bitumineuze dakbedekkingen zowel in zwart als wit (wit: ten behoeve van zonnepanelen voor een betere opbrengst), het aanbrengen van shingles, lichtstraten, en daglichtsystemen zoals lightway daglichtsystemen en lichtkoepels/ glasramen, koper-, lood- en zinkwerken tot het van a tot z aanbrengen van vegetatiedaken.”

DUURZAAMHEID Duurzaamheid, je aanpassen aan de steeds veranderende omstandigheden, toekomstgericht werken sluiten goed aan bij de opvatting van het bedrijf van Wim en Gerda Palsgraaf: ,,Vegetatiedaken zijn daar een mooi voorbeeld van. Milieuvriendelijke daken worden steeds populairder en krijgen meer en meer erkenning. De mos- en sedumdaken bieden namelijk een goede beschutting tegen een hete zomer en een koude winter. Aan ons de taak hier een goede invulling aan te geven, want een dergelijk dak moet dan wel voldoen aan een aantal basiseisen.”

DAKDEKKER GEZOCHT Om al deze uiteenlopende (dak)werkzaamheden uit te voeren is Palsgraaf op zoek naar een leerling, die het vak onder de knie wil krijgen of iemand die een carrièreswitch wil maken. ,,Dat kan een jong iemand zijn die dakdekken een mooi vak vindt of iemand die gewoon eens een andere richting in de bouw op wil. Maar een ervaren dakdekker die het klappen van de zweep goed kent is ook meer dan welkom. Van belang is dat je van aanpakken weet, bereid bent om alles op het gebied van dakdekken te willen leren of juist je ervaring met ons wil delen.”
De sfeer bij het kleinschalige bedrijf is ontspannen en laagdrempelig: ,,Meestal ga je samen met het team naar een project, af en toe pak je zelfstandig een klus aan.” Overige functie-eisen: 18 jaar of ouder, in bezit van rijbewijs B. Bij voorkeur VCA-gecertificeerd. Mocht dat niet zo zijn dan krijg je de mogelijkheid deze certificering te behalen.

Solliciteren?
Wil jij ook deel uitmaken van het team van Palsgraaf? Neem dan contact op. Palsgraaf Dakbedekkingen BV Hermesweg 17 in Barneveld.
T: 0342-474630.
E: info@palsgraafdakbedekkingen.nl
I: Palsgraafdakbedekkingen.nl