2021-05-27 16:04:01 DEN HAAG - (VLNR) Wouter Koolmees (Sociale Zaken en Werkgelegenheid), Wopke Hoekstra (Financien) en Ministers Stef Blok (Economische Zaken en Klimaat),   geven een toelichting op de verlenging van het steun- en herstelpakket voor banen en economie. 
ANP LEX VAN LIESHOUT
2021-05-27 16:04:01 DEN HAAG - (VLNR) Wouter Koolmees (Sociale Zaken en Werkgelegenheid), Wopke Hoekstra (Financien) en Ministers Stef Blok (Economische Zaken en Klimaat), geven een toelichting op de verlenging van het steun- en herstelpakket voor banen en economie. ANP LEX VAN LIESHOUT Geven een Toelichting op de Verlenging van het Steun- en Herstelpakket Voor Banen en Economie. anp / lex van Lieshout

Kabinet versobert coronasteunpakket, geen verlenging na september

Kabinet versobert coronasteunpakket, geen verlenging na september

DEN HAAG (ANP) Het kabinet past het coronasteunpakket voor bedrijven iets aan, en is op dit moment niet van plan het na september nog eens te verlengen. Dat heeft te maken met de sterk verbeterde economische vooruitzichten, melden de ministers Wouter Koolmees (Sociale Zaken), Stef Blok (Economische Zaken) en Wopke Hoekstra (Financiƫn) aan de Tweede Kamer. Nu de meeste coronabeperkingen zijn opgeheven, gaat het volgens het kabinet ,,wezenlijk beter" dan toen het nieuwe steunpakket vier weken geleden werd aangekondigd.