Afbeelding
Tamara van de Loenhorst

Achtstegroepers nemen afscheid van school met feestelijke rondrit door het dorp

29 juni 2021 om 08:45

KOOTWIJKERBROEK De 31 achtstegroepers van de Koningin Beatrixschool uit Kootwijkerbroek nemen op dinsdag 13 juli op feestelijke wijze afscheid van hun periode op de basisschool. Ze krijgen een rondrit in een ,,bijzonder voertuig´´ voorgeschoteld. 

,,We willen graag de route delen met de lezers van de Barneveldse Krant, zodat er zoveel mogelijk mensen langs de route staan om onze scholieren toe te juichen en uit te zwaaien. De route begint en eindigt bij De Essenburcht. Daar staat aan afscheidsavond gepland met de ouders. Op het programma staat onder meer de film die de achtstegroepers hebben gemaakt.'''
De route ziet er als volgt uit: opstellen bij De Essenburcht om 18.15 uur. Schoonbeekhof > Kerkweg > Veluweweg > Kosterijweg > Rehobothstraat > Bersebastraat > Rehobothstraat > Paltrokstraat > Tjaskerstraat > Beldmolenstraat > Kosterijweg > Jan van der Heijdenstraat > Magirusstraat > Essenerweg > Wesselseweg > Nachtegaalweg > De Wiek > Essenerweg richting eindpunt De Essenburcht. Het gezelschap wordt rond 19.15 uur bij het eindpunt verwacht.