Vervoersbegeleider
Vervoersbegeleider Welzijn Barneveld

[Help onze deelnemers onderweg]

4 juni 2021 om 13:16


Vervoersbegeleiders zorgen er samen met de chauffeur voor dat deelnemers prettig en veilig kunnen reizen van hun huis naar de dagbesteding en weer terug. Per 1 juni zoeken wij meerdere vervoersbegeleiders, zowel in de ochtend als de middag op doordeweekse dagen.

Lol met Wol: vrijwilliger gezocht

Bij Lol met Wol kunnen senioren komen haken en breien. Iedereen kan gewoon aanschuiven, de vrijwilliger zorgt ervoor dat alle benodigdheden klaarliggen. Hij of zij is het visitekaartje van de groep en ontvangt de mensen. Als mensen vragen hebben is de vrijwilliger er om te helpen. Leuke brei/ haak ideeën zijn ook altijd welkom, neem het initiatief!

De activiteit is elke maandag van 13.30 tot 15.30 uur.

Syrische meneer zoekt hulp bij het zoeken van een huurwoning

Deze Syrische meneer moet wegens omstandigheden een nieuwe huurwoning zoeken, maar zijn Nederlands en zijn internetvaardigheden zijn nog niet perfect.

Hij zoekt iemand die hem kan helpen inloggen op de website van de woningbouwvereniging en helpen met reageren op beschikbare woningen.

Vind jij het leuk om een nieuwkomer te ondersteunen? Ben je een beetje internetvaardig? Dan is dit echt wat voor jou!

Taalmaatje gezocht! 20-jarige Eritrese jongen wil graag samen praten en hulp bij huiswerk

Deze vriendelijke jongeman zou het fijn vinden om samen met een taalmaatje op te trekken om zijn spreekvaardigheid te vergroten en af en toe wat hulp te krijgen bij zijn huiswerk vanuit de taalschool.

In 2018 is hij vanuit Eritrea alleen naar Nederland gekomen. Hij gaat naar school in Barneveld, waar hij leert voor het A1-niveau. Buiten school om zou hij het fijn vinden om de hulp van een taalmaatje te krijgen. Iemand die hem wat kan ondersteunen in zijn schoolwerk, maar ook gesprekken voert ter verbetering van zijn spreekvaardigheid. Hij houdt daarnaast van sporten: voetballen en basketballen doet hij graag, ook kijkt hij weleens een film of leest hij uit zijn schoolboeken. Ben jij een man rond de 20-40 jaar die hem een steuntje in zijn rug geeft?

Vriendelijke dierenvriend zoekt een gezelschapsmaatje

Deze vriendelijke meneer is wat alleen en zou het erg gezellig vinden om met iemand een praatje te maken of er samen op uit te trekken.

Meneer houdt erg van vogeltjes, kippetjes en andere dieren. Sinds een aantal jaar is hij alleen en hij zou het heerlijk vinden als er eens iemand aan komt waaien voor een kopje koffie en een praatje, zo eens in de twee weken. Meneer is zelf 70+ en zou het fijn vinden als een maatje wat levenservaring heeft. Ben jij ook zo dol op dieren? Dan zou dit een goede match kunnen zijn!

Hulp gevraagd bij het zoeken naar werk voor Syrische dame

Deze Syrische dame van 35 jaar oud heeft een bachelor in Environmental enginering techniques gehaald in Syrie. Ze zoekt een baan, maar heeft niet de skills in huis die je in Nederland nodig hebt. Ze is op zoek naar een baan of stageplaats in de richting van haar opleiding. (water- of bodemonderzoek of iets dergelijks).

Vind jij het leuk om iemand te helpen op zoek naar werk? Of ben je iemand met veel contacten in die richting? Neem dan contact op!

Buddy gezocht voor een avontuurlijke spontane jongen van 15 jaar

Buddy gezocht voor een avontuurlijke slimme spontane jongen van 15 jaar die woont in een groepshuis van Breder. De jongen is vrijwel onbekend in Barneveld.

Hij houdt van de natuur en vissen. Maar een keer fietsen of bioscoop vindt hij ook leuk.

Kunst door de brievenbus

We zijn op zoek naar creatieve duizendpoten die het leuk vinden om kleine opdrachten te bedenken/uitwerken voor ons nieuwe project ‘kunst door de brievenbus’.