Arnold en Janine: ,,Onze deuren maken het interieur helemaal af.”
Arnold en Janine: ,,Onze deuren maken het interieur helemaal af.” Pauw Media

'De eiken voordeur is een echte blikvanger'

BARNEVELD/OTTERLO Ze verruilden het drukke Ede voor de rust en ruimte in Otterlo. Nu wonen Arnold en Janine in hun droomhuis, met een prachtig interieur en gloednieuwe deuren als kers op de taart. ,,Onze deuren maken het interieur helemaal af.”


Het oude huis dat eerder nog aan de Harskamperweg stond is grotendeels gesloopt en de riante, moderne woning van de voormalige Edenaren is ervoor in de plaats gekomen. ,,We wilden een landelijk huis met een moderne tint”, vertelt Arnold, die de woning op 1 april betrok samen met Janine en hun kinderen Julia (20), Margred (17), Edward (13) en Naomi (5). Het interieur is ondergedompeld in een moderne stijl ,,met een eigen touch".


MAT ZWART Eén van Janine’s lievelingsplekjes is de badkamer, die inmiddels helemaal af is. De muur is bedekt met grote, donkere tegels en zowel de wastafels als het bad zijn volledig mat zwart. ,,Het is een sfeervolle, moderne ruimte geworden.”

,,Daarnaast zijn we heel blij met onze deuren, die het interieur helemaal afmaken”, gaat ze verder. Het stel wist meteen dat ze tussen de gang en de woonkamer stalen deuren van Top Deuren in Barneveld wilden. ,,Onze trap is ook van staal, dat wilden we hier laten terugkomen.” Daarnaast zorgen de glazen deuren voor een ruimtelijk effect. ,,Je kijkt vanuit de woonkamer zo de gang in, die vrij ruim is.”

Omdat Arnold al bekend was met Top Deuren en wist dat de Barneveldse speciaalzaak kwaliteit levert, was de keuze snel gemaakt. ,,Ze hebben ons super geholpen, ook met de houten binnendeuren.”
Top Deuren adviseerde hem en Janine een wat strakker model met bijpassend deurbeslag. Daarnaast kozen ze voor ,,het nieuwste van het nieuwste”, met magneetsluitingen en scharnieren die netjes zijn weggewerkt aan de binnenkant van de deur.

Wat betreft de stalen deuren adviseerde de speciaalzaak één lat in het midden, in plaats van twee of drie. ,,Daar zijn we heel blij mee.”


EIKEN VOORDEUR ,,Ook onze eikenhouten voordeur is een echte blikvanger”, zegt Janine. ,,Van Top Deuren kregen we het advies om voor een grote, zwarte greep te gaan. Dat staat het beste bij zo’n robuuste deur.”Hoewel er nog het een en ander moet gebeuren, voelt het gezin zich al helemaal thuis in hun nieuwe woning. ,,We zijn allebei vrij druk met ons eigen bedrijf en wilden een plek creëren waar we volledig tot rust kunnen komen. Dat is goed gelukt.”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding