Wijnaldum is nog steeds gelukkig

10 maart 2021 om 10:49

BOEDAPEST (ANP) Een dag voor de ontmoeting van Liverpool met Leipzig in de Champions League kan Georginio Wijnaldum nog weinig zeggen over zijn toekomst. “Er is geen nieuws”, aldus de international van Oranje, wiens contract bij de Engelse kampioen afloopt. “Het enige dat ik kan zeggen is dat ik me hier nog steeds gelukkig voel.”

“Op zich is er geen reden om weg te gaan”, zei Wijnaldum. “Ik ben blij met de spelers, de trainers, de club en de fans. Het is ook geen beslissing die je zomaar in een dag neemt. Er zijn heel veel factoren die meespelen. Bijvoorbeeld dat er nog onderhandelingen moeten worden gevoerd. Eerlijk gezegd is dit ook niet wat mij het meeste bezighoudt. Het gaat niet goed met Liverpool de laatste weken, dat is iets wat we samen eerst moeten zien te veranderen. We moeten weer gaan winnen.”

Liverpool speelt de thuiswedstrijd tegen Leipzig, wegens coronamaatregelen, in Boedapest. Het eerste duel, ook in de Hongaarse hoofdstad, won de formatie van trainer Jürgen Klopp met 2-0.