Geplaagd Go Ahead wint van Jong PSV

6 januari 2021 om 12:16

EINDHOVEN (ANP) Go Ahead Eagles heeft in de Keuken Kampioen Divisie met een uitgedunde selectie gewonnen van Jong PSV. De club uit Deventer zegevierde in Eindhoven met 3-2. Door coronaperikelen moest coach Kees van Wonderen liefst tien spelers thuis laten. De Eagles wisten met een jeugdige selectie niettemin 3 punten te pakken.

Bij de rust leidden de bezoekers met 2-0 dankzij treffers van Bradly van Hoeven en Antoine Rabillard. Na de rust kwam Erkan Eyibil tot scoren namens de Eagles. Kristofer Kristinsson (1-3) en Nigel Thomas (2-3) brachten de treffers van de thuisclub op hun naam.

De debuterende doelman Mitchel Michaelis moest in de 81e minuut uitvallen bij de Eagles. Shawn Veldhuis (19) was zijn ook al debuterende vervanger.

TOP Oss heeft op eigen veld Jong Ajax verslagen. Het duel tussen de twee middenmoters eindigde in 1-0. Jan Lammers maakte in de 9e minuut het doelpunt. Voor de thuisclub was het de vijfde opeenvolgende competitiezege.