Damen Drukkers neemt Vellendrukkerij BDU in Barneveld over

25 december 2020 om 17:02

BARNEVELD Damen Drukkers neemt Vellendrukkerij BDU in Barneveld over. Dat meldt het familiebedrijf uit Werkendam op zijn website. ,,Vanaf februari zullen de bedrijfsactiviteiten vanuit onze drukkerij plaatsvinden’’, aldus Damen. Vellendrukkerij BDU is gevestigd aan de Marconistraat op bedrijventerrein De Valk. De vellendrukkerij, gespecialiseerd in full colour periodieken als magazines, tijdschriften en brochures, opereerde jaren onder de vlag van BDUprint, maar is sinds 2017 een zelfstandige drukkerij. Directeur/eigenaar is Erik Wink en er zijn negen medewerkers in dienst. ,,Met deze overname zetten we in op een versnelde groei. De overname past uitstekend in onze filosofie om de continuïteit tot in de verre toekomst te waarborgen’’, meldt Damen. ,,De productiecapaciteit van Vellendrukkerij BDU kan dankzij ons uitgebreid machinepark goed geïmplementeerd worden binnen Damen Drukkers. Wij bieden de huidige klanten van Vellendrukkerij BDU een integraal voordeel en toegevoegde waarde in de vorm van een bredere dienstverlening en een hoge drukwerkkwaliteit, in combinatie met concurrerende prijzen.’’


'Nieuwe website helpt bij veilig en snel lokaal winkelen in Barneveld'

BARNEVELD De Barneveldse winkeliersvereniging heeft deze week Kooplokaal-barneveld.nl gelanceerd. Op de website staat een overzicht van winkels die tijdens de lockdown aan huis bezorgen. ,,De kwaliteit en de service komen naar je toe. Voor een gedegen advies zijn de ondernemers telefonisch of per mail bereikbaar. Vandaag besteld is dezelfde dag geleverd'', is de boodschap van de winkeliers. De website is tot stand gekomen in samenwerking met de gemeente Barneveld en met steun van Rabobank Gelderse Vallei.
Naast Kooplokaal-barneveld.nl is er de website Koophetlokaal.nl, een initiatief dat BDUmedia dit voorjaar lanceerde om lokale ondernemers te helpen bij de promotie van hun zaak en producten in coronatijd.