Afbeelding
AberMedia

Brandweer rukt uit voor forse afvalbrand

Brandweer rukt uit voor forse afvalbrand

LUNTEREN De brandweer is maandagochtend rond 08.30 uur met spoed uitgerukt naar de Nieuwenhuizerweg in Lunteren. Een voorbijganger zag grote zwarte rookwolken achter een schuur vandaan komen en belde naar 112. Bij aankomst van de brandweer bleek het om een flinke afvalbrand achter de schuur te gaan. Vanwege de droogte heeft de brandweer het vuur direct geblust.


Brand bij PostNL distributiecentrum

AMERSFOORT In drie vrachtwagens bij een distributiecentrum van PostNL aan de Basicweg in Amersfoort heeft in de nacht van zondag op maandag brand gewoed. De brandweer heeft weten te voorkomen dat het vuur oversloeg naar het pand waar ze tegenaan stonden. Dat zegt een woordvoerder van de veiligheidsregio. Hij laat weten dat het gebouw vanwege de rook nog wel goed geventileerd moet worden voordat de werknemers weer aan het werk kunnen.


Jongen gewond na steekpartij in Hoevelaken

HOEVELAKEN De politie is in de nacht van vrijdag op zaterdag een onderzoek gestart naar een steekpartij in Hoevelaken. Bij die steekpartij raakte een 18-jarige jongen gewond.

Rond 01.00 uur kwam er een melding binnen dat er iemand gewond was geraakt bij een steekpartij. Agenten zagen op De Brink in Hoevelaken dat een jongen gewond was. Omstanders hadden al eerste hulp verleend, het slachtoffer werd daarna door de ambulance meegenomen.

Er is meteen gestart met een onderzoek. Er is met een hond gezocht naar sporen, en er zijn verschillende getuigen gehoord. Verder zijn er camerabeelden in beslag genomen. Uit eerste onderzoek komt het beeld naar voren dat er een conflict tussen jongeren speelde. Aan de Kantemarsweg, in de buurt van de supermarkt, zou het slachtoffer gestoken zijn.


Auto belandt tegen paal in Lunteren

LUNTEREN Op de kruising Westzoom/Edeseweg heeft zaterdagochtend een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. De bestuurder verloor de macht over het stuur, en botste tegen een paal. Het slachtoffer hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding