Rechtgezet

26 juni 2020 om 11:20

Dorpshuizen

Deze krant meldde afgelopen dinsdag dat vier dorpshuizen 10.000 euro aan financiële steun ontvangen van de gemeente Barneveld, in verband met de coronacrisis. Dorpshuis 't Trefpunt in Voorthuizen werd hierbij als één van de ontvangers van steun benoemd. Dit is onjuist. Dorpshuis De Glindster in De Glind krijgt daarentegen wel steun van de gemeente, samen met De Essenburcht in Kootwijkerbroek, De Belleman in Zwartebroek en De Hofstee in Stroe.


Geslaagd

JFC

Eerste tijdvak (nagekomen bericht)

MAVO: Barneveld: Thijmen van Rumpt (nagekomen bericht)


Tweede tijdvak

HAVO
Barneveld: Sanne van Huigenbos, Ezra van Veldhuizen, Quinten van de Zandschulp,


HAVO-Technasium
Barneveld: Alger Wolswinkel
Lunteren: Sven Elkhuizen


MAVO

Voorthuizen: Laura Gielen


Straat afgesloten wegens spuitende gasleiding

VOORTHUIZEN De brandweer van Voorthuizen is donderdag aan het einde van de ochtend gealarmeerd voor een gaslekkage op de Rubensstraat. Op de kruising met de Prinsenweg is tijdens werkzaamheden een gasleiding geraakt en deze is gaan 'spuiten'.

Naast de tankautospuit van de brandweer kwam ook de officier van dienst ter plaatse. De brandweer heeft de spuitende gasleiding veiliggesteld en Liander is ter plaatse om het lek te dichten. In verband met de gaslekkage is de Rubensstraat tussen de bussluis en de Heuvelrandweg afgesloten voor het verkeer. Het is niet bekend of en hoeveel huishoudens en bedrijven hinder ondervinden van de lekkage.