Bingoavond in De Molen Harskamp start weer op

26 juni 2020 om 12:46

HARSKAMP ,,Het is al weer bijna 6 maanden geleden dat we door het coronavirus plotseling moesten stoppen met de maandelijkse bingoavonden voor de Stichting Vrienden van de Hartenberg", stelt woordvoerder Gerrit Verweij. ,,Maar nu de maatregelen wat zijn versoepeld gaan we weer beginnen met het houden van die bingoavonden de stichting. Het maximum aantal mensen per avond is op honderd gesteld."

De eerste bingoavond wordt gehouden gehouden op maandag 20 juli en een week later, op 27 juli, wordt er weer een bingo gehouden met maximaal 100 personen. De daarop volgende avond staat gepland op 3 augustus. Verweij: ,,We zullen in de zaal de geldende voorschriften hanteren van 1.5 meter uit elkaar. De zaal zal om 19.00 uur opengaan en bij een maximum van 100 personen zullen we helaas de deuren moeten sluiten. Op tijd komen is dus van belang."

De bingo begint om 19.30 uur en komt ten goede van de Stichting Vrienden van de Hartenberg. De bingoavond wordt in de vaste locatie Partycentrum De Molen in Harskamp aan de Molenweg 12 gehouden. De kosten voor een boekje van 10 ronden bedragen € 5.00. Er zijn voor elke ronde 3 prijzen te verdienen.


Nog één verdachte vast om dood vrouw

EDE Een 23-jarige man uit Ede wordt verdacht van directe betrokkenheid bij het overlijden van een 22-jarige vrouw in die plaats. Het slachtoffer werd dinsdagavond dood aangetroffen in haar flat aan de Jan Th. Tooroplaan. Kort daarna werden drie mannen aangehouden. De twee andere mannen zijn vrijgelaten. De 23-jarige man wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.