2020-12-06 15:44:21 UTRECHT - (l-r) Sander van de Streek of FC Utrecht, Kees de Boer of ADO Den Haag  tijdens de Nederlandse Eredivisie-wedstrijd tussen FC Utrecht en ADO Den Haag in Stadion Galgenwaard op 06 december 2020 in Utrecht, Nederland.ANP ROY LAZET
2020-12-06 15:44:21 UTRECHT - (l-r) Sander van de Streek of FC Utrecht, Kees de Boer of ADO Den Haag tijdens de Nederlandse Eredivisie-wedstrijd tussen FC Utrecht en ADO Den Haag in Stadion Galgenwaard op 06 december 2020 in Utrecht, Nederland.ANP ROY LAZET Tijdens de Nederlandse Eredivisie-wedstrijd Tussen fc Utrecht en ado den Haag in Stadion Galgenwaard op 06 December 2020 in Utrecht, Nederland.anp / roy Lazet

FC Utrecht weet ook niet te winnen van ADO Den Haag

7 december 2020 om 11:01

UTRECHT (ANP) FC Utrecht is er weer niet in geslaagd om voor het eerst onder leiding van interim-trainer René Hake te winnen. In de eigen Galgenwaard bleven de Utrechters tegen ADO Den Haag steken op 1-1. FC Utrecht-verdediger Justin Hoogma leek met een doelpunt in de 48e minuut beslissend te zijn, maar in de slotfase maakte Michiel Kramer gelijk. Kramer gleed een afgemeten voorzet van Kees de Boer binnen. Het was voor Kramer, die in 2019 nog kortstondig in Utrecht speelde, zijn derde doelpunt van het seizoen. FC Utrecht speelde het laatste kwart met een man minder na de tweede gele kaart voor aanvaller Adrian Dalmau, na een overtreding langs de zijlijn op Samy Bourard. Op de foto (links) Barnevelder Sander van de Streek.