Wethouder Van Daalen overhandigt de traktaties aan de GGD-medewerkers. In het midden burgemeester Jan Luteijn.
Wethouder Van Daalen overhandigt de traktaties aan de GGD-medewerkers. In het midden burgemeester Jan Luteijn. Gemeente Barneveld

Burgemeester en wethouder verrassen GGD-medewerkers met oliebollen

30 december 2021 om 14:43 Corona

VOORTHUIZEN Burgemeester Jan Luteijn en wethouder Hans van Daalen van Barneveld hebben donderdag medewerkers van de coronatest- en vaccinatielocatie van de GGD in Voorthuizen getrakteerd op oliebollen en appelbeignets. Hiermee wilden ze namens de gemeente hun waardering tonen voor het werk van de GGD’ers. 

Volgens Luteijn krijgt de gemeente positieve reacties van inwoners over de professionaliteit en gastvrijheid die zij hebben ervaren bij hun bezoek aan de GGD-locatie in voormalig dorpshuis ‘t Trefpunt in Voorthuizen. ,,Als gemeente zijn we daarover heel tevreden”, meldt de burgemeester. ,,Dat willen we symbolisch onderstrepen door persoonlijk de waardering en dank over te brengen.” 

Van Daalen sluit zich daarbij aan: ,,Het gaat niet alleen om de artsen en de mensen die de vaccinaties zetten of testen doen. We denken ook aan het andere personeel dat nodig is om zo’n locatie goed te laten draaien. Alle medewerkers blijven met vereende krachten doorgaan met hun werk in het belang van onze gezondheid. We willen hen allen bedanken. En welke traktatie past in deze laatste dagen van 2021 dan beter dan oliebollen en appelbeignets?”

Vrijdag kunnen GGD-medewerkers van de locatie in de Goede Herderkerk in Barneveld dezelfde traktatie verwachten. Deze tijdelijke extra testlocatie aan het Jan Seppenplein werd in november geopend. De wethouder ziet dat er nog altijd mensen zijn die een afspraak maken om zich hier te laten testen. ,,De tijdelijke locatie blijft daarom nog tot en met 7 januari open. We vinden het belangrijk dat onze inwoners zich laten testen als zij andere mensen opzoeken. Onze dank en waardering is ook voor de medewerkers hier.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie