Afbeelding
© Tim van Donkersgoed

Puttens haardvuur trekt 281.000 kijkers

26 december 2021 om 08:13 Overig

PUTTEN SBS6 zond op eerste kerstdag ‘s avonds vier uur lang alleen beelden uit van een knisperend haardvuur met muziek van Sky Radio.

De beelden van dit haardvuur waren opgenomen in de huiskamer van Puttenaar Bob van der Put. Gemiddeld 281.000 mensen hebben vier uur lang naar dit programma gekeken en het kwam eerste kerstdag daarmee op plek 24 in de dag top 25 van Stichting KijkOnderzoek. Het aantal mensen dat zich minimaal één minuutje warmde aan de Puttense open haard, ligt met 1,6 miljoen een stuk hoger. 

Voor de opnames had Bob mooie dikke eikenhouten blokken hout laten komen. Met zijn bedrijf Filmakers maakt hij onder meer een aantal tv-programma’s voor Talpa, die eigenaar van SBS6 is.

Op Twitter waren de hashtags #haardvuur en #sbs6 enige tijd trending topic. De meningen over het haardvuur waren behoorlijk verdeeld. Waar de één het echt complete onzin vond, vonden anderen het heerlijke televisie voor op de achtergrond tijdens eerste kerstdag. Wel stoorden een aantal zich aan het logo van SBS6 en de muziek van Sky Radio.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie