De arrenslee werd bestuurd door de Kerstman zelf.
De arrenslee werd bestuurd door de Kerstman zelf. Foto van 't Land

Volop ‘Kerstsfeer in Voorthuizen’

18 december 2021 om 16:04 Lokaal/Activiteiten

VOORTHUIZEN Als alternatief voor de traditionele Kerstmarkt Voorthuizen vond deze zaterdag ‘Kerstsfeer in Voorthuizen’ plaats. Het alternatief is bedacht door het bestuur van de plaatselijke ondernemersvereniging OVV en omhelst diverse (mobiele) activiteiten en acts. ,,De vele kerstbomen in de Hoofdstraat, de sfeervolle etalages en de andere versieringen maken het plaatje compleet’’, aldus het bestuur.



Een van de hoogtepunten is Winter Wishes, ,,een stijlvolle kerstact in stemmig wit’’. ,,Met een betoverend mooi kostuum van fonkelende verlichting en een staf waarmee zij sneeuw kan laten verschijnen brengt deze bijzondere dame licht in de donkere dagen voor Kerst.’’ Wijnand Hazeleger van de gelijknamige stalhouderij verzorgde gratis ritten met de arrenslee, die werd bestuurd door de Kerstman zelf. Ook Boswachter Bennie, de mascotte van Voorthuizen, was van de partij.

kerstsfeer voorthuizen
Afbeelding
Een van de hoogtepunten is Winter Wishes, ,,een stijlvolle kerstact in stemmig wit’’.
,,Met een betoverend mooi kostuum van fonkelende verlichting en een staf waarmee zij sneeuw kan laten verschijnen brengt deze bijzondere dame licht in de donkere dagen voor Kerst.’'
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie