Afbeelding
@tedxmedia

Politie rukt met loeiende sirenes uit voor motorrijder met lekke band

18 december 2021 om 19:25 Overig

EDE Een motorrijder met een lekke band werd zaterdagavond op de N224 nabij de A12 aangezien voor een motorrijder met letsel. De man was rustig bezig met het vervangen van zijn voorband, toen ineens de politie met loeiende sirene aan kwam rijden. Voorbijgangers belden het noodnummer, maar stopten niet om na te gaan wat er met de motorrijder aan de hand was.

,,Ik heb er geen seconde aan gedacht dat dit kon gebeuren’’, zegt de jongeman. ,,Ik was op mijn gemak mijn binnenband aan het vervangen, toen ineens de politie met zwaailicht en sirene aan kwam rijden. Toen ik zag dat zij vaart minderden en op mij af stuurden, stond ik meteen op en zwaaide ik naar ze. Ik was in de veronderstelling dat ze onderweg waren naar iemand in nood en dacht dus; ‘rij maar door, met mij is niets aan de hand’. Tja, toen bleek dus dat ze voor mij kwamen. Dat was even een rare gewaarwording’’, aldus de motorrijder.

Voor het vermeende ongeval werd ook een ambulance met spoed aangestuurd, maar die werd onderweg gecanceld. Bijna tegelijkertijd diende zich een incident bij een benzinepomp langs de A12 aan. Hiervoor werd een andere ambulance ingezet.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie