Afbeelding
AberMedia

Ravage en twee gewonden bij botsing auto’s in Barneveld

15 december 2021 om 07:31 Ongeval


BARNEVELD Een ravage en twee gewonden dinsdagavond bij een aanrijding met twee auto’s op de kruising van de Dr. Willem Dreeslaan en de Lange Voren in Barneveld.

Even na 19.00 uur ging het goed mis toen de bestuurster van een Volvo vanaf de Lange Voren de Dreeslaan opreed en daarbij een van links komende Audi over het hoofd zag. De Audi botste tegen de zijkant van de SUV, waarna beide voertuigen dwars over de rijbaan kwamen te staan.

ALCOHOLTEST De bestuurder van de Audi, een 23-jarige inwoner van Heelsum, is met hulp van de brandweer uit zijn voertuig gehaald en na onderzoek door ambulancemedewerkers overgebracht naar het ziekenhuis. De man bleek positief te reageren op de gebruikelijke alcoholtest. De politie is achter de ambulance aangereden om in het ziekenhuis een bloedproef af te nemen. Het duurt enkele dagen voordat de uitslag hiervan bekend is.

De bestuurster van de SUV, een 62-jarige vrouw uit Huissen, is na te zijn behandeld voor controle met een tweede ambulance eveneens overgebracht naar het ziekenhuis. 

In verband met het ongeval en het bergen van de auto’s sloot de politie de Dr. Willem Dreeslaan tussen Hooilanden en de Van Zuijlen van Nieveltlaan af voor het verkeer. De weg werd rond 20.30 uur weer vrijgegeven. Medewerkers van de afdeling handhaving bleven nog ter plaatse, omdat het wegdek gereinigd moest worden met een speciale ‘asfalt cleaner’.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie