Afbeelding
@tedxmedia - William Harthoorn

Opnieuw mis op Westzoom: drie gewonden na crash en twee inzittenden gevlucht

12 december 2021 om 08:40 Ongeval

LUNTEREN Het is in de nacht van zaterdag op zondag opnieuw mis gegaan op de Westzoom in Lunteren. Bij een crash tegen een boom raakten drie inzittenden van een auto gewond. Twee andere inzittenden zijn na het ongeval gevlucht. De identiteit van de twee gevluchte inzittenden is bij de politie bekend, zo laat woordvoerder Simen Klok weten.

Rond 03.30 uur rukten diverse hulpdiensten uit, waaronder drie ambulances en een traumahelikopter. In exact dezelfde bocht als een nacht eerder ging het weer mis. Een auto klapte op een boom. In de auto zaten vijf personen, twee gingen er vandoor na het ongeval. Drie raakten gewond en moesten naar het ziekenhuis worden gebracht. De opgeroepen traumahelikopter werd afgemeld. 

De Westzoom werd door agenten afgesloten voor verkeer. Van de drie inzittenden die nog wel ter plaatse waren, zijn twee dames voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Van het derde slachtoffer is het letsel onbekend. De schade is aanzienlijk aan de Audi die vermoedelijk hard op de boom is gebotst. De auto is afgesleept.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie