Afbeelding
Eigen Foto

Veenders kunnen zich aanmelden voor glasvezelaansluiting

30 november 2021 om 12:21 Overig

NIJKERK Voor de inwoners van Nijkerkerveen en Holkerveen die nog geen glasvezelaansluiting hebben is glasvezelbedrijf DELTA Fiber Netwerk op 29 november gestart met een glasvezelcampagne. Als 35 procent van de inwoners vóór 9 februari 2022 een abonnement bij één van de deelnemende telecomaanbieders afsluit, krijgen ook zij eindelijk glasvezel. 

Dat deze campagne nu start, is grotendeels te danken aan initiatiefnemers Ries van Elteren en Henk Rutgers. Zij hopen op een succesvolle campagne, zodat DELTA Fiber Netwerk snel met de aanleg van glasvezel kan beginnen. Ook wethouder Wim Oosterwijk onderschrijft de voordelen van glasvezel in Nijkerkerveen en Holkerveen.

UITNODIGING De inwoners van Nijkerkerveen en Holkerveen die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting ontvangen deze week een brief met een uitnodiging voor de online informatieavond. Op de website gavoorglasvezel.nl kunnen geïnteresseerden via een postcodecheck zien of hun adres in aanmerking komt voor glasvezel tegen het extra voordelige tijdelijke aanbod. Op de website kunnen zij zich ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief.

AANSLUITKOSTEN De aansluitkosten van minimaal 650 euro hoeven niet betaald te worden als men zich aanmeldt vóór 9 februari 2022. Meldt men zich pas later aan, dan worden deze kosten wel in rekening gebracht. Voor een glasvezelaansluiting in het buitengebied, waaronder Nijkerkerveen en Holkerveen, moet vastrecht betaald worden. Deze kosten zijn eenmalig 1.000 euro. Een andere optie is om het vastrecht maandelijks te betalen, dit kost 7,76 euro per maand. Daar komen de abonnementskosten van de telecomaanbieders bij: Caiway, DELTA, Kliksafe, Helden Van Nu of Online.nl. 

,,Tijdens de online informatieavond op 8 december 2021 om 19.30 zullen wij zowel aansluitkosten, de vastrechtvergoeding als de abonnementen voor de telecomaanbieders uitgebreid toelichten”, belooft DELTA Fiber Netwerk.

INFORMATIEAVOND DELTA Fiber Netwerk organiseert op donderdag 8 december om 19.30 uur een online informatieavond voor de inwoners van Nijkerkerveen en Holkerveen die deze week een brief ontvangen. Via de computer, laptop of mobiele telefoon kunnen zij de live presentatie volgen. In 45 minuten wordt alles besproken over de glasvezelcampagne, het aanbod en de aanleg van glasvezel tot in huis. Ook komen de deelnemende telecomaanbieders aan bod. Daarnaast wordt de vastrechtvergoeding die hier geldt, toegelicht. Uiteraard is er voldoende ruimte voor vragen. Belangstellenden voor deze online informatieavond kunnen zich aanmelden op gavoorglasvezel.nl.

Op gavoorglasvezel.nl kunnen belangstellenden alle telecomaanbieders vergelijken. Maar als men het telecomabonnement via de speciale lokale website gunhetveenglasvezel.nl afsluit, gaat er per abonnement 50 euro naar de realisatie van een Vrijheidsmonument in Nijkerkerveen. De aanmelder zelf ontvangt 25 euro DELTA Fiber Netwerk sponsort op deze wijze het lokale goede doel.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie