Afbeelding
Basisschool Nederwoud

Lunterse basisschool Nederwoud verwelkomt honderdste leerling

1 december 2021 om 18:08 Onderwijs

LUNTEREN Leerlingen en medewerkers van basisschool Nederwoud in Lunteren vierden afgelopen maandag een feestje ter ere van een bijzondere mijlpaal. De school in het buitengebied van Lunteren verwelkomde zijn honderdste leerling, Jevy van Heerdt, in het cursusjaar dat de school ook nog eens zijn honderdste jubileum viert. 

Jevy, die werd begeleid door zijn vader en moeder, kreeg afgelopen maandag een warm welkom. De familie kreeg een taart met passende opdruk en voor Jevy was er een cadeautje. Daarnaast kleurde de jonge leerling samen met zijn vader een vakje in op een van de borden die samen het getal honderd vormden. De andere leerlingen werden uiteraard niet vergeten: zij kregen ook allemaal een stukje taart. 

VIERDE GENERATIE Bijzonder is dat de familie Van Heerdt al generaties lang naar basisschool Nederwoud gaat. De vader van Jevy, William, bezocht de school van 1987 tot 1995. Zijn opa, Wout, bezocht de school van 1960 tot 1966, en zijn overgrootvader van 1925 tot 1931. De traditie wordt met generatie vier trouw voortgezet. 

De school hoopt later dit jaar nog stil te staan bij het honderdjarig bestaan. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie