Hakim Azzouzi is met Carprog nieuw in Barneveld.
Hakim Azzouzi is met Carprog nieuw in Barneveld. Pauw Media

Carprog opent de deuren in Barneveld

7 december 2021 om 09:54 Zakelijk

BARNEVELD Vakgarages en automobilisten merken het steeds vaker. Een storing is niet altijd meer met ‘sleutel 13’ op te lossen, omdat nieuwe modellen tegenwoordig uitgerust zijn met veel elektronica. Storingen vragen om slimme diagnoses. Laat dat maar aan Hakim Azzouzi van Carprog over. Hij opende onlangs de deuren van zijn fonkelnieuwe bedrijf in Barneveld.

Even voorstellen. Carprog is de specialist op het gebied van storingsdiagnose, chiptuning, airbag rest, startblokkering, sleutel service en roetfilterreiniging.

ERVARING Hakim Azzouzi heeft de afgelopen maanden heel wat werk verzet om zijn bedrijf aan de Koningsbergenweg 12-14 in te richten. De werkplaats is modern uitgerust, compleet met de benodigde professionele (uitlees)apparatuur. Overigens is Hakim al elf jaar werkzaam in dit speciale autovak. Jarenlang werkte hij in Veenendaal en bouwde daar verder aan zijn kennis en ervaring. Hij merkt in de praktijk dat de vraag naar deze speciale expertise groeit.

BUSINESS TO BUSINESS ,,Je ziet steeds vaker dat collega-autobedrijven, dealers, maar ook particulieren storingen niet direct zelf kunnen oplossen. Deels vanwege tijdgebrek, deels omdat de specialistische kennis ontbreekt. Daarom werken wij vooral business to business. Vakgarages nemen met ons contact op om het elektronische probleem of de storing op te lossen. Niet elke garage beschikt namelijk over deze geavanceerde diagnoseapparatuur. Wij wel, en zijn in staat om het geheugen van de auto uit te kunnen lezen. Daardoor is meteen duidelijk waar de storing zit en wat er moet gebeuren. De kracht is dat wij de storing bij de bron zoeken. Daarmee kom je sneller tot een logische oplossing of reparatie.”

ROETFILTER De autowereld ontwikkelt zich in rap tempo, vooral op technisch vlak. Daarom houdt het team van Carprog de laatste ontwikkelingen en innovaties goed in de gaten. Hakim noemt een voorbeeld: ,,Vanaf 1 juli 2022 is een roetfiltertest bij de apk van dieselvoertuigen verplicht. Daarvoor heb je een deeltjesteller nodig. Wij beschikten al vroeg over een machine die het roetfilter reinigt. En om onze dienstverlening naar vakgarages verder te verbeteren hebben we plannen om in de toekomst een chauffeur in dienst te nemen om onze klanten te ontzorgen, zodat het bij ons aangeboden onderdeel snel van a naar b kan. Dat scheelt de garage natuurlijk zelf veel tijd. Servicegerichtheid vinden wij namelijk heel belangrijk.”

Carprog is gevestigd aan de Koningsbergenweg 12-14 in Barneveld. T: 06-21461601. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie