Afbeelding
Politie

Politie toont beelden daders oplichting bejaarde Barneveldse

26 november 2021 om 10:33 Misdaad

BARNEVELD De politie is op zoek naar twee personen die worden verdacht van zogenoemde bankmedewerkerfraude bij een bejaarde Barneveldse. Zij werd in april dit jaar voor ruim duizend euro opgelicht.  

De politie toonde deze week via opsporingsprogramma Bureau Gelderland beelden van de vermoedelijke daders. 

,,De Barneveldse werd maandag 5 april gebeld door een vrouw die zich voordeed als medewerker van de bank. Diezelfde avond stond kwam een zogenaamde medewerker van de bank bij de vrouw aan de deur. De vrouw gaf haar bankpas af aan de man, waarna hij weer vertrok. De volgende dag bleek er verschillende keren met de pas van het slachtoffer te zijn gepind bij geldautomaten in Arnhem’’, aldus de politie. 

De man die aan de deur kwam, zag er als volgt uit: leeftijd tussen 35 en 40 jaar, lengte tussen 1,80 en 1,85 meter, normaal postuur, getinte huidskleur, zwart (krullend) gedekt haar, blauwkleurig jack, kort model met lichtkleurige opdruk ‘GBOT’ op achterzijde, zwarte schoenen.

De politie is voor informatie en tips bereikbaar via de opsporingstiplijn 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Het zaaknummer is 2021152324. 


Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie