Het team van Ortho Fleur zoekt versterking.
Het team van Ortho Fleur zoekt versterking. Pauw Media
Baandichtbij.nl

Ortho Fleur zoekt orthodontie-assistente

26 november 2021 om 16:31 Economie

BARNEVELD Wil je weer met een glimlach de deur uit? Ga dan voor een orthodontische behandeling naar Ortho Fleur in Barneveld. Hier staat persoonlijke aandacht met stip op een. Vanwege de toegenomen werkzaamheden binnen de praktijk is Ortho Fleur op zoek naar een orthodontie-assistente.

Ortho Fleur is een moderne orthodontiepraktijk met een gezellig en betrokken team, legt orthodontist en praktijkeigenaar Fleur Vermeulen uit: ,,We beschikken over prima voorwaarden om hier te werken. Het pand is modern en van alle gemakken voorzien, compleet met de nieuwste apparatuur. Zowel kinderen als volwassenen voelen zich hier op het gemak. Dat vinden wij erg belangrijk. Wij kennen al onze patiënten en houden rekening met kinderen die extra aandacht nodig hebben tijdens de behandeling vanwege bijvoorbeeld ADHD, autisme of andere redenen.”

Bij Ortho Fleur werken tien orthodontie-assistentes. Fleur: ,,Sinds kort is ons team ook versterkt met orthodontist Femke Hogeveen. Ons motto is: een orthodontische behandeling doen we samen. Mijn team en ik streven ernaar je van een mooie glimlach en functioneel gebit te voorzien.”

VACATURE Om het team van Ortho Fleur weer volledig op sterkte te brengen is de praktijk op zoek naar een representatieve, empathische en patiëntgerichte orthodontie-assistente voor 24-38 uur per week. ,,Wij zoeken een orthodontie-assistente of tandartsassistente (in opleiding) die graag intern opgeleid wil worden tot orthodontie-assistente. Hiervoor helpen en begeleiden we je.”

WAT DOE JE De functie bestaat uit het uitvoeren van gedelegeerde behandelingen, zoals het maken van röntgenfoto’s en mondfoto’s, het maken van een 3d scan van het gebit en ook het plaatsen van beugel en de controle van de beugel. ,,Teamwork staat bij een goede orthodontiebehandeling centraal. Wij vinden het belangrijk om te blijven innoveren en daarom werken wij met de nieuwste behandelmethodes. Daarnaast investeren we veel in persoonlijke ontwikkeling en het up-to-date houden van de kennis en kunde van de teamleden. Alle verplichte opleidingen en cursussen nemen we voor onze rekening. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om een cursus naar keuze te volgen, om zo je kennis te verbreden.”

MEER INFORMATIE  Ben je enthousiast en leergierig? Wil je het team van Ortho Fleur versterken? Stuur voor 10 december een motivatiebrief en cv naar info@orthofleur.nl of neem contact op via Facebook.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie