Afbeelding
...

Barneveld vergadert weer online

17 november 2021 om 16:44 Corona

BARNEVELD Vanwege de steeds verder oplopende aantallen coronabesmettingen, gaat de gemeente Barneveld vanaf volgende week weer geheel online vergaderen. Dat heeft de gemeente besloten. Raadsleden gaan weer, net als eerder tijdens de coronapandemie, via ‘Teams’ met elkaar in debat.

De switch naar online start vanaf volgende week woensdag, 24 november. Dan staat een extra commissievergadering op de agenda over het plan voor windmolens op bedrijventerrein Harselaar. De week daarna, op dinsdag 30 november, woensdag 1 december en donderdag 2 december, worden de drie reguliere commissievergaderingen Bestuur, Samenleving en Grondgebied ook via Teams gehouden.

Insprekers die tijdens de vergaderingen over bepaalde onderwerpen mee willen praten, kunnen zich vooraf melden via mailadres raadsondersteuning@barneveld.nl.. Toehoorders en belangstellenden kunnen de online vergaderingen live meekijken via de website van de gemeente Barneveld. De agenda’s van deze vergaderingen zijn te vinden via www.barneveld.nl/raad.

Of de eerstvolgende gemeenteraadsvergadering, op woensdag 15 december, wel ‘in het echt’ wordt gehouden, is nu nog niet bekend. Dat zal ook afhangen van de situatie rondom corona op dat moment. De Barneveldse gemeenteraad vergaderde tot vorige week nog in de raadszaal, maar wel zonder publiek en met beperkende maatregelen, zoals afstand, een kleiner aantal raadsleden in de zaal en mondkapjes.

Wouter van Dijk

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie