Afbeelding
Post-point.nl
Baandichtbij.nl

Nooit meer pakketje missen dankzij Barneveldse uitvinding

21 november 2021 om 08:53 Economie

BARNEVELD Soms komt het gewoon niet uit om je pakketje bij de buren te halen of naar een ‘verdeelpunt’ te rijden om je internetbestelling af te halen. Met de toename van online bestellen, zag Scheuter Barneveld BV enkele jaren geleden een gat in de markt.  

PostPoint zag het levenslicht: in hoogwaardige brievenbussen/boxen zet jouw bezorger jouw pakket. Ofwel, thuis je pakket ontvangen zonder ervoor thuis te blijven. Niet alleen het idee en ontwerp komen uit Barneveld, de montage zelf gebeurt ook in de eigen Barneveldse bedrijfshal. 

De pakketbox - in allerlei kleuren - is beschikbaar als losse box of in combinatie met een brievenbus. Je kunt kiezen voor vrijstaand of gemonteerd aan de gevel. Door een uniek sluitsysteem deponeert de bezorger het pakketje in de pakketbox en sluit deze ook af. De ervaringen van klanten zijn positief. “Het is een fantastisch product en heel praktisch.”  

GEVESTIGDE NAAM In 1969 begon Scheuter senior samen met Boekhout met het vervaardigen van onder andere eiercontainers en betonmallen. In die tijd is een solide basis gelegd voor een veelzijdig, dynamisch en modern bedrijf met een gevestigde naam in de wereld van metaal. Er werken inmiddels ruim 25 mensen, stuk voor stuk vakmensen met een grote liefde voor vakmanschap.

NAUWKEURIG PLAAT- EN CONSTRUCTIEWERK Het toeleveranciersbedrijf aan de Marconistraat is gespecialiseerd op het gebied van nauwkeurig plaat- en constructiewerk uitgevoerd in onder meer staal, roestvrijstaal en non-ferro metalen voor met name de industrie/zakelijke markt.
Via de website Metalpoint.nl wordt ook de particuliere markt voor een groot deel bediend.

Het portfolio is indrukwekkend: van grote distributiereuzen, openhaardenwinkels en BBQ-leveranciers tot shippingbedrijven, winkelinrichters en machinebouwers. Lasersnijden, buislasersnijden, ponsen, walsen en kanten: dit zijn slechts enkele expertises die de medewerkers als geen ander beheersen.    

FIJNE LEERSCHOOL Scheuter is een echt werk- en leerbedrijf, waar ontwikkeling wordt gestimuleerd en medewerkers veel vrijheid krijgen. ,,Wil iemand een cursus volgen, dan kan dat. Want hoe meer iemand kan, hoe beter je allround inzetbaar bent. Bij ons kom je met inzet, gedrevenheid én gewoon logisch nadenken heel ver. Je hoeft dan ook niet per se een MTS-diploma op zak te hebben. Je leert hier namelijk alles in de praktijk. De uitspraak ‘al doende leert men’ gaat bij ons als leerschool wel erg goed op”, leggen de broers Roel en Gert Scheuter uit. Hiernaast is genoeg ruimte voor ontspanning, zijn er leuke bedrijfsuitjes en is de cultuur informeel.

Scheuter zoekt nog een:
- Lasser
- Plaatbewerker
- Programmeur
Kijk voor meer info op deze website en stuur je sollicitatie naar info@scheuter.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie