Afbeelding
Pauw Media
Baandichtbij.nl

Bouw jij mee aan exclusieve keukens?

18 november 2021 om 19:38 Economie

KOOTWIJKERBROEK De keuken is steeds meer de centrale plek waar je met je gezin veel tijd doorbrengt. Het team van Martin van Essen Keukens begrijpt dat. Een Martin van Essen Keuken staat voor tailormade design en vakmanschap. Vanwege de stijgende vraag is er op dit moment ruimte voor een meubelmaker en een administratief medewerker.

Martin van Essen: ,,Wij bedenken, creëren, bouwen, leveren en plaatsen hoogwaardige en exclusieve keukens. Wij leveren droomkeukens op maat, alleen het beste is bij ons goed genoeg. Dat doen we allemaal in eigen beheer en voeren we uit met een team van twaalf medewerkers. Hiervoor beschikken we over een eigen meubelmakerij, waar een team van vier bevlogen meubelmakers dag in dag uit bezig is een unieke keuken te bouwen die aansluit bij de wensen van de klant. De lat bij ons en die van de klant ligt hoog hier.”

MEUBELMAKER Ter uitbreiding van het meubelmakersteam zoekt Van Essen Keukens een ervaren of leergierige meubelmaker. Je werkzaamheden bestaan uit het zagen, frezen, schuren van alle voorkomende onderdelen tot het monteren en afmonteren in de werkplaats: ,,Als je affiniteit hebt met hout en mdf, wil leren en openstaat voor kwaliteit ben je welkom. Bij ons krijg je de kans om alle facetten van dit mooie vak onder de knie te krijgen. Daar helpen we je bij. Hier heb je echt de mogelijkheid je te onderscheiden. Maar een ervaren meubelmaker is natuurlijk ook meer dan welkom.”

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Van Essen Keukens is ook op zoek naar en administratief medewerker. Een duizendpoot. In de praktijk betekent dit dat je je bezighoudt met de financiële administratie (debiteuren/crediteuren). ,,Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor bijvoorbeeld de urenadministratie, inkoopbeheer van projecten, maken van offertes, maand- en kwartaalrapportages. Het is op administratief gebied een brede en diverse baan. Dat is natuurlijk ook het leuke van een relatief kleinschalig bedrijf waar de lijnen kort zijn.”

LAAGDREMPELIG De sfeer bij de exclusieve keukenspecialist is los en laagdrempelig. Het team is steady, er is weinig verloop: ,,We werken samen aan een uniek product waar mensen jarenlang plezier aan beleven. Wil jij ook deel uitmaken van dit team dat daar een steentje aan bijdraagt?”

Meer weten over de vacatures? Neem dan contact op met Martin van Essen: info@vanessenkeukens.nl T: 0342-478797. Kijk voor de volledige vacatureteksten op deze website

Martin van Essen: ,,De lat bij ons en die van de klant ligt hoog.''
Martin van Essen: ,,De lat bij ons en die van de klant ligt hoog.''
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie